NOVI DETALJI LIKVIDACIJE NA VIDIKOVCU: Policija identifikovala  ubicu navijača Rada!
Foto: Printscreen/Facebook

Istraga

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE NA VIDIKOVCU: Policija identifikovala ubicu navijača Rada!

Crna Hronika -

Policija je identifikovala napadača koji je u noći između subote i nedelje na Vidikovačkom vencu ubio navijača Rada Ognjena Ikača (23), saznaje Kurir. Potraga za njim i dalje traje, ali se očekuje da brzo bude uhvaćen.

Zločin se dogodio posle svađe u jednom vidikovačkom lokalu, nakon čega je napadač izrešetao Ikača, koji je sa smrtonosnim povredama pao između dve obližnje zgrade. Marko T., koji je bio sa Ikačem, uspeo je da pobegne, nakon čega je na silu pokušao da uđe u stan Magdalene D. na osmom spratu zgrade na broju 83.

- Ognjen Ikač imao je podeblji dosije, a do sada je hapšen zbog pokušaja ubistva, nasilničkog ponašanja, iznude, izazivanja opšte opasnosti i posedovanja narkotika. Istraga ide u više pravaca i proverava se da li je pre zločina došlo do bezazlene svađe ili to možda ima veze s nekim poslovima koje je on obavljao. Ikač je navodno bio veoma blizak s Aleksandrom Savkovićem, koji je ubijen ispred kluba "Nana" krajem prošle godine - kaže izvor Kurira.

Policijski inspektori i juče su obilazili mesto na kome se dogodio zločin.

- Kafić u kome su Ognjen Ikač i njegov ubica bili i dalje je zatvoren i zapečaćen. Policija obavlja razgovore sa stanarima iz okolnih zgrada, preuzeti su snimci sa bezbednosnih kamera i veruje se da će napadač brzo biti uhapšen. On se, po svemu sudeći, poznavao sa Ikačem. Inače, drug ubijenog Marko T. prošao je poligraf i utvrđeno je da nema veze sa zločinom - naveo je naš izvor.

(Kurir.rs/J.I./Foto:Printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja