Najnovije vesti

KOSTIĆA SASLUŠAVAJU U TUŽILAŠTVU: Tukao dečaka, u stanu nađena droga?
Foto: Dragan Kadić

uhapšen kreator

KOSTIĆA SASLUŠAVAJU U TUŽILAŠTVU: Tukao dečaka, u stanu nađena droga?

Crna Hronika

Modni kreator i kum Jelene Karleuše, kako se sumnja, prvo je petnaestogodišnjaka namamio u stan, sipao mu "kamagru" u piće, a onda ga udarao pesnicama u glavu i pocepao mu majicu jer nije želeo da se mazi s njim
 

U stanu Darka Kostića, modnog kreatora i dizajnera, policija je tokom pretresa, kako se sumnja, pronašla papire na kojima ima tragova narkotika. Kako izvor Kurira navodi, papiri su poslati na veštačenje da bi se utvrdilo da li u kreatorovom stanu ima tragova nedozvoljenih supstanci.

 

Osim toga, kako naš izvor iz istrage otkriva, sumnja se da je kreator maloletnog L. J., kom je u piće sipao "kamagru", i fizički zlostavljao, odnosno da ga je udario tri puta u glavu pošto je petnaestogodišnjak odbio da ima seksualni odnos s njim.

 

Druga žrtva
Mobilni otkrio Kostićeve sklonosti


Darko Kostić prijavio je da mu je ukraden mobilni telefon. Istragom je aparat pronađen, i to, kako nezvanično saznajemo, kod drugog punoletnog mladića kog je navodno kreator takođe seksualno napastvovao u svom stanu i koji je, braneći se, slučajno poneo telefon sa sobom. Upravo u mobilnom, kako naš izvor otkriva, pronađene su poruke koje dokazuju da je L. J. govorio istinu kada je rekao da je kreator njega namamio u studio, a potom i u stan, kao i da mu je u piće sipao "kamagru".


Kako je Kurir pisao, Kostiću su lisice na ruke stavljene u petak po podne zbog sumnje da je izvršio krivična dela polnog uznemiravanja, nedozvoljene polne radnje i uživanja opojnih droga. Treće osnovno tužilaštvo sumnjiči ga da je seksualno uznemiravao dva muškarca, od kojih je jedan petanaestogodišnji učesnik "Grandove" emisije "Neki novi klinci" L. J.


- Osumnjičeni Kostić danas će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo - objasnio je izvor Kurira.

 

 

Modni kreator, podsetimo, našao se na udaru istražnih organa, pošto ga je maloletnik prijavio za polno uznemiravanje. On je policiji ispričao da ga je Kostić pronašao preko društvene mreže Fejsbuk i kontaktirao s njim, a onda pozvao u studio da ga fotografiše. L. J. je naveo i da mu je u piće sipao prašak od kog je dobio erekciju, ali da on nije homoseksualac i da nije želeo seksualni odnos s Kostićem. Navodno, kada je drugi put došao u dizajnerov stan da bi uzeo novac za fotografije, Kostić ga je ponovo pozvao da se maze, a kada ga je L. J. odbio, fizički je nasrnuo na njega.


- Kostić se, kako se sumnja, iznervirao, nasrnuo na njega i tri puta ga udario u glavu. Tokom fizičkog obračuna petnaestogodišnjaku je pocepao majicu. Kao jedan od svedoka tokom postupka biće saslušan i portir u Kostićevoj zgradi, do kog je uplašeni i izbezumljeni dečak prvo dotrčao i zamolio ga da pozove policiju - otkriva nove detalje iz istrage izvor Kurira.


Portir je navodno odmah pozvao policiju, koja je došla u zgradu, ali Kostića nije zatekla u stanu.

 

Hapšen
U stanu mu nađena droga za silovanje


Krajem juna prošle godine Kostić je već bio na udaru policije, i to pošto su u njegovom stanu tada pronađeni kokain i takozvana droga za silovanje, čija je hemijska oznaka GHB. Policija je tada došla u stan na poziv Hitne pomoći. Kreatoru je, naime, tog jutra iznenada pozlilo, a lekari su po dolasku u stan konstatovali da je on pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija. Tada Kostić nije zadržan u pritvoru, ali je postupak protiv njega pokrenut i još je u toku.


O brutalnom zlostavljanju dečaka, podsetimo, modni kreator i venčani kum Jelene Karleuše i Duška Tošića već je saslušavan u policiji, ali kao građanin. Tada je rekao da je L. J. sve izmislio, kao i da je dečak njega proganjao.

 

(Kurir.rs/ Jelena Spasić/ Foto:Dragan Kadić )

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

STIGAO NA SASLUŠANJE U POLICIJSKOJ PRATNJI: Darko Kostić sa lisicama i pognute glave ušao u Tužilaštvo (KURIR TV)


 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...