POLICIJA PREČEŠLJALA STAN DARKA KOSTIĆA: Pronašli su nešto jako sumnjivo i poslali na hitnu analizu!
Foto: Vladimir Šporčić

kreator u zatvoru

POLICIJA PREČEŠLJALA STAN DARKA KOSTIĆA: Pronašli su nešto jako sumnjivo i poslali na hitnu analizu!

Crna Hronika -

U stanu modnog kreatora Darka Kostića policija je pronašla papiriće za koje se sumnja da imaju tragove droge.

Prema našim saznanjima stan na Novom Beogradu u kojem živi modni kreator, a koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnika L. J, inače učesnika emisije "Neki novi klinci", ali i mladića Š. B. (22) kojem je davao i kokain, policija je temeljno pretresla, prilikom čega je pronađeno nekoliko tragova za koje se sumnja da su od kokaina i drugih opojnih droga.

- U pitanju su papirići i oni su poslati na analize. Takođe, bilo je još nekoliko tragova za koje se sumnja da su od droga. U narednim danima, kada stignu rezultati analiza, biće poznato da li je Kostić u svom stanu imao kokain i druge droge, što je policiji ispričao i mladić Š. B. koji je takođe dizajnera prijavio za nedozvoljene polne radnje - kaže izvor iz istrage.

foto: Vladimir Šporčić

Policija je, takođe, uzela snimke sa video nadzora iz zgrade u kojoj Kostić živi, kao i izjavu od portira koji u njoj radi.

- Tražen je i njegov listing za telefon, a i sam telefon će se veštačiti - kaže naš sagovornik.

Njemu se na teret stavljaju čak tri krivična dela: polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga. Na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu branio se ćutanjem, a sud mu je odredio pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke.

Kostić je u petak uhapšen zbog polnog uznemiravanja maloletnika L. J. (15) koji ga je prijavio policiji. Nakon što je ovaj slučaj dospeo u javnost, policiji se javio još jedan mladić, inače punoletan, koji je dizanera prijavio za napastvovanje pod dejstvom narkotika.

foto: Vladimir Šporčić

Sumnja se da je Kostić maloletnog L. J. dodao kao prijatelja na fejsbuku, gde su se potom dopisivali, da bi Kostić ubrzo dečaku ponudio da dođe kod njega da ga slika za modni editorijal, nudeći mu za svaku napravljenu sliku po 50 evra.

- Dečak je 14. juna došao u Kostićev stan, a on mu je rekao da se skine go i da legne pored njega. Kada je L. J. to odbio, modni kreator je pokušao da ga privuče sebi, ali se dečak otrgao i pobegao - kaže izvor "Blica".

A kako se sumnja, samo pet dana ranije, Kostić je u svom stanu napastvovao mladića Š. B. (22), kom je pre toga dao kokain. - Kako je mladić ispričao on je Kostića pozvao nakon što je dobio njegov broj od poznanika kako bi od njega nabavio kokain. Našao se sa dizajnerom, a on ga je odmah pozvao kod sebe u stan. Tamo mu je dao da povuče crtu kokaina, a onda ga dodirivao po intimnim delovima tela. I on je uspeo da se izvuče i pobegne - objašnjava naš sagovornik.

foto: Vladimir Šporčić

Kako saznajemo, policiji se javilo još nekoliko mladića, svi sa sličnim pričama, koji tvrde da ih je Kostić napastvovao. U narednim danima oni će biti saslušani.

Kako kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom sumnja se da je Kostić maloletnom L. J. (15) jednom prilikom dao "kamagru", sredstvo za potenciju, što je dečak tek kasnije saznao.

- Porukama u mobilnom telefonu Kostića otkrivene su poruke gde ga je dečak napadao što mu je Kostić krišom dao kamagru - kaže izvor "Blica". Inače, ovo nije prvi put da Kostić ima veze sa opijatima. Naime, on je ranije privođen zbog posedovanja narkotika, gde mu je u stanu pored kokaina pronađena i takozvana droga za silovanje, čija je oznaka GHB.

(Kurir.rs/Blic/Bojana Bogosav/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SAZNAJE! DARKO KOSTIĆ IZA REŠETAKA: Modnom kreatoru određen pritvor! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track