MALOŠIŠTE ISPRATILO STEFANA U BELIM MAJICAMA SA NJEGOVIM LIKOM: Majka jaukala, brat ga molio da vaskrsne...TUGA!
Foto: M.S.

srce da ti prepukne

MALOŠIŠTE ISPRATILO STEFANA U BELIM MAJICAMA SA NJEGOVIM LIKOM: Majka jaukala, brat ga molio da vaskrsne...TUGA!

Crna Hronika -

Kišom suza ispraćen je danas da počiva u miru Stefan Mitić (25) koji je nesrećno poginuo 1. jula oko 2,00 sata iza ponoći kada ga je na kolovozu u Malošištu "mercedesom" pokosio Lazar T.

Cela varošica se okupila u kući i ispred u dvorištu Mitića gde se jauci prepliću za tragično poginulim momkom. Dirljiv prizor je bio kada je povorka pošla do centra mesta, a onda do lokalnog groblja.

foto: M.S.

Njegovi vršnjaci i prijatelji obukli su majce sa Stefanovim likom, a na skupu su bila čak dvoja kola Hitne pomoći kao preventiva za one koji ne mogu da na nogama izdrže tugu.

foto: M.S.

Ocu i majci, Violeti i Goranu Mitiću je sigurno bilo najteže, ali brat se tokom cele povorke obraćao Stefanu, molio da vaskrsne.

foto: M.S.

"Mili moj, nemate više, kako ću da živim bez tebe", dozivala je majka poginulog sina. Na spomen činjenice da je Lazar T. koji je te kobne noći jurio "mercedesom" pušten da se brani sa slobode, začuli su se iz kuće Mitića mučni jauci i plač.

Majka i otac poginulog mladića
Majka i otac poginulog mladićafoto: M.S.

Još jednom je ponovljeno da je isti Lazar T. bahato vozio poslednjih dana kroz mesto, a te večeri kada je udario Stefana i njegovog prijatelja Stefana nije imao alkohola u krvi.

foto: M.S.

Mitić se sa najboljim prijateljem Stefanom S. i drugaricom Julijom R. te sudbinske noći kretao putem koji se proteže kroz centar Malošišta. Put je neosvetljen, a ne postoji pešačka staza.

Njegovi prijatelji kažu da je Stefan ostavio trag u varošici po dobroti, a svi ga pamte kao veselog mladića punog planova za budućnost.

(Kurir.rs/M.S./Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track