DOLIJAO SPAJDERMEN! Ovo je osumnjičeni za PLJAČKU MENJAČNICE! Uskočio u šalter i za 90 sekundi oteo skoro 300.000, a da niko nije primetio!
Foto: Fejsbuk

AKCIJA POLICIJE

DOLIJAO SPAJDERMEN! Ovo je osumnjičeni za PLJAČKU MENJAČNICE! Uskočio u šalter i za 90 sekundi oteo skoro 300.000, a da niko nije primetio!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Safet Mešković (43) iz Pančeva, osumnjičen da je u ponedeljak opljačkao menjačnicu u Mladenovcu, uhapšen je danas, posle dva dana potrage!

Kako saznajemo, on je identifikovan zahvaljujući snimku sa video-nadzora, ali i prolaznika koji su dali njegov opis.

- Lopov, koga smo prozvali Spajdermen, upao je u menjačnicu i bukvalno uskočio u šalterski prozor, otvorio kasu i iz nje izvadio 288.000 dinara. Pljačku je izveo munjevito i za svega 90 sekundi obavio posao. Nije se obazirao ni na to što je dan i što je u tom trenutku bilo dosta prolaznika u prometnoj ulici u kojoj se nalazi menjačnica. Neki prolaznici su videli osumnjičenog kako ulazi u menjačnicu, a zatim užurbano izlazi iz nje i pomogli su policiji dajući im njegov detaljan opis - kaže naš izvor iz istrage.

foto: Printskrin/Facebook

Meškoviću je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

(Kurir.rs/J.I./Foto:Fejsbuk)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NAJSMOTANIJI LOPOV NA SVETU! Hteo ciglom da razbije izlog, a potrefio glavu svog pajtosa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track