JEZIVA SUDBINA DEVOJKE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U STANU: Ona je prva pokušala da pomogne Jovanu (17) koji se predozirao ekstazijem! Policija misli da je DROGA UBILA I NJU!
Foto: Jelena Rafailović/printscreen TV Prva

Potresno

JEZIVA SUDBINA DEVOJKE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U STANU: Ona je prva pokušala da pomogne Jovanu (17) koji se predozirao ekstazijem! Policija misli da je DROGA UBILA I NJU!

Crna Hronika -

Devojka Mirjana M. (21), koja je pronađena mrtva jutros oko 7.30 u stanu u centru Beograda, prva je pokušala da spase Jovana Paunovića (17), koji je nedavno preminuo nakon što je na splavu uzeo prekomernu dozu ekstazija, nezvanično saznaje Kurir.

Mirjana M. je preminula u jutarnjim satima u stanu u Ulici cara Lazara u kome je bila sa mladićem M. M. (20). Kako saznajemo, njih dvoje su u sredu uveče bili zajedno u gradu, a potom su otišli u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara. - Mirjani je ujutru pozlilo, a mladić koji je bio sa njom zvao je Hitnu pomoć. Međutim, kada je lekar stigao, samo je mogao da konstatuje smrt. Mladić koji je bio sa njom naveo je da nisu uzimali narkotike i da ne zna šta joj se dogodilo. Bio je uznemiren i vidno potresen - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prema nepotvrđenim informacijama do kojih je Kurir juče došao, nesrećna Mirjana je imala srčanih problema i godinama je koristila lekove. Telo je preneto na obdukciju, gde će biti utvrđen uzrok smrti devojke.

foto: Printscreen Tv Prva

Po rečima onih koji su bili bliski sa pokojnim Paunovićem, Mirjana je devojka koja je pokušala da spase njegov život.

- Ona je te kobne večeri bila na splavu sa još jednom devojkom i mladićem. Videla je kako obezbeđenje izvodi Jovana, kao i da se nalazi u lošem stanju i istrčala je napolje da mu ukaže pomoć. Naizmenično su ona i ta njena prijateljica zvale Hitnu. Kada je Jovan prevezen na VMA, ona je otišla tamo i sačekala Jovanovu majku - rekao je jedan od Paunovićevih rođaka, ali nije želeo da mu objavljujemo ime.

On je dodao da se Jovan i Mirjana nisu poznavali, već da je ona samo želela da pomogne mladiću koji je u tom trenutku bio na ivici života i smrti. - Nažalost, Jovan je tog dana preminuo na VMA iako su lekari sve pokušali da ga spasu. Njegova smrt pogodila je Mirjanu iako ga je tog jutra prvi put videla u životu. Kada sam saznao da je ona devojka koja je umrla u stanu, šokirao sam se. Neverovatno je da je sudbina tako htela da za kratko vreme i ona ode na onaj svet, gde je i naš Jovan sada - rekao je potreseni rođak.

Podsetimo, Paunović je u noćni provod otišao sa drugom, a kada mu je pozlilo, obezbeđenje ga je oko dva sata posle ponoći izvelo i ostavilo ispred splava, dok je njegov prijatelj od straha pobegao.

Komšije U šoku smo Komšije u zgradi u kojoj je pronađeno telo devojke, a sa kojima smo juče uspeli da razgovaramo, rekle su da je ne poznaju, ali da su videli Hitnu pomoć i policiju. - Duže vreme sumnjamo da se taj stan izdaje na dan. Ne znam o kojoj je devojci reč, ali sam video nepoznatog mladića kako sedi na stepenicama i drži se za glavu. U stanu je bila policija, inspektori su obavljali uviđaj. Bila su otvorena vrata i jedino što sam čuo bilo je da policija sumnja da se možda predozirala - priča komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime. On dodaje da je takođe čuo mladića kako objašnjava da su uveče bili zajedno i da su u neko doba došli u stan.

Teča za Kurir: Jovan doživeo toplotni udar

Nebojša Gujaničić, teča Jovana Paunovića (17), nakon njegove smrti za Kurir je ispričao da je Jovan doživeo stravičan toplotni udar posle uzimanja narkotika. - Doktorka mi je rekla da je dobio toplotni udar i da mu je glava bila toliko vruća da je moglo da se isprži jaje. Dodala je da u svojoj karijeri nije videla da je neko uneo toliku količinu ekstazija i da je Jovan u svom telu imao pet puta veću dozu od smrtonosne - kazao je Jovanov teča i dodao da je Jovan izdahnuo na VMA jer su mu otkazali svi organi.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ foto: Jelena Rafailović/ Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track