POLICIJSKA AKCIJA U BELOJ CRKVI: Uhapšen napadač na novinara Cvetkovića, on tvrdi da ga je šipkom udario narko-diler
Foto: Beta/Medija centar Beograd

Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati

POLICIJSKA AKCIJA U BELOJ CRKVI: Uhapšen napadač na novinara Cvetkovića, on tvrdi da ga je šipkom udario narko-diler

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beloj Crkvi uhapsili su S.Z. (39) zbog sumnje da je sinoć, ispred jednog kafića u Beloj Crkvi, udario novinara Stefana Cvetkovića.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu protiv S.Z. će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Novinar je naveo da ga je metalnom šipkom udario lokalni narko-diler, a prema saznanjima, uhapšeni je Srđan Zlatanović koji je u lošim odnosima sa Cvetkovićem još od 2015. godine. Nezvanično, Zlatanović se kreće pomoću aluminijumske štake kojom je pre 3 godine i udario Cvetkovića, zbog čega je bio uslovno osuđen.

foto: Printscreen

Podsetimo, Cvetković je u žižu javnosti je dospeo u junu, kada je u Beloj Crkvi prijavljen njegov nestanak, koji je uzrokovao opsežnu potragu. Cvetkovića nije bilo gotovo 24 sata, a za njim su tragali pripadnici MUP i BIA, ronioci su pretraživali jezero, a helikopteri nadletali grad. On je, na sreću, pronađen živ i zdrav, bez ikakvih povreda.

(Kurir.rs/Foto: Beta/Medija centar Beograd)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track