RASVETLJENO UBISTVO LUKE RADULOVIĆA: Ubice vozača "bentlija" pobegle iz Srbije!
Foto: Printscreen/Facebook

POTERNICA

RASVETLJENO UBISTVO LUKE RADULOVIĆA: Ubice vozača "bentlija" pobegle iz Srbije!

Crna Hronika -

Beogradska policija u saradnji s Višim tužilaštvom rasvetlila je ubistvo Luke Radulovića i podnela krivičnu prijavu protiv M. Đ. (31) zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo, dok je protiv S. K. (33) podneta prijava zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u pomaganju.

Za osumnjičenima je raspisana i međunarodna poternica.

- Sumnja se da je M. Đ. usmrtio Luku Radulovića u aprilu u pivnici "Ispod mosta", dok mu je S. K. pomagao u izvršenju dela. Policija je, za nešto manje od tri meseca od zločina, uspela da identifikuje osumnjičene, ali su oni uspeli da napuste Srbiju, pa je za njima raspisana međunarodna poternica. U saradnji s policijama drugih država radi se na njihovom pronalasku i hapšenju - rekao je izvor Kurira iz istrage.

Podsetimo, Luka Radulović ubijen je 18. aprila u pivnici u Crnogorskoj ulici u centru Beograda. Ubica je, naočigled pune kafane, prišao Raduloviću i pucao u njega. Od teških povreda, koje je tom prilikom zadobio, mladić je preminuo na operacionom stolu u Urgentnom centru.

- Napadač je Luku nišanio u noge, ali se on nezgodno okrenuo i metak ga je pogodio u stomak - rekao je, navodno, na saslušanju u policiji jedan od očevidaca ubistva.

Radulović je odranije poznat policiji, a iz pritvora je izašao mesec i po dana pre smrti. On je u žižu javnosti dospeo kada je automobilom "bentli" isekao kolonu predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, da bi nakon toga bio uhapšen zbog posedovanja narkotika. Luka Radulović je neposredno pre ubistva sklopio s tužilaštvom sporazum o priznanju krivice zbog trgovine narkoticima.

Ubijen pred drugaricom Tamara Đurić bila u klubu

U klubu u kome je Radulović ubijen nalazila se i starleta Tamara Đurić, inače njegova bliska prijateljica. Đurićeva je tada potvrdila naša saznanja i navela da je Luka bio njen dobar drug. - Ovo je moj najveći životni gubitak, izgubila sam svog anđela čuvara. Tu prazninu niko neće moći da nadoknadi, ostaće tako do našeg sledećeg susreta - rekla je Tamara za Kurir.

(Kurir.rs/J.Ivić./Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track