NEZAPAMĆEN ZLOČIN U ŠEVINOJ ULICI U ZEMUNU: Transvestit ubio studenta jer ga je ostavio zbog devojke!
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

ŠOKANTNO

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U ŠEVINOJ ULICI U ZEMUNU: Transvestit ubio studenta jer ga je ostavio zbog devojke!

Crna Hronika -

Marko Radović (24) iz Bosne i Hercegovine izdahnuo na pločniku ispred stana, nakon što ga je nožem izbo Goran Abdulov (34), s kojim je, navodno, bio u emotivnoj vezi

Marko Radović (24), student iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u nedelju oko 22 sata u Ševinoj ulici u Zemunu, a samo nekoliko sati posle zločina, policija je uhapsila transseksualca Gorana Abdulova (34) iz Beograda, zbog sumnje da je Radoviću zadao više uboda nožem po telu, navodno zbog ljubavne svađe!

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni mladić i uhapšeni Abdulov su, navodno, bili u emotivnoj vezi, a u nedelju uveče su se posvađali u Radovićevom iznajmljenom stanu.

Ubijeni Marko Radović
Ubijeni Marko Radovićfoto: Privatna Arhiva

- Upoznali su se pre izvesnog vremena preko interneta. Marko je tada mislio da je Goran žensko jer se predstavljao kao Jovana. Kada su se malo bolje upoznali, počeli su da se viđaju i, navodno, povremeno su imali seksualne odnose. Goran je njihovu vezu preozbiljno shvatio i želeo je Marka samo za sebe - kaže naš izvor i dodaje da su njihovi problemi počeli kada je Radović našao devojku s kojom je želeo ozbiljnu vezu.

- Rekao je to Goranu i želeo je da prekine svaki kontakt s njim. Međutim, transvestit to nikako nije mogao da prihvati, pa je pretio Radoviću da će svim njegovim prijateljima ispričati za njihovu vezu. Sumnja se da je povod za svađu i ubistvo najverovatnije njihov sukob oko emotivnog odnosa, koji je Radović pokušavao da prekine - objašnjava naš izvor.

Goran Abdulov, osumnjičeni za ubistvo
Goran Abdulov, osumnjičeni za ubistvofoto: Privatna Arhiva

Udario glavom o blok

Kako saznajemo, komšije nesrećnog mladića su kobne večeri čule svađu i buku iz njegovog stana.

- Čuli smo galamu i lomljavu, ali nismo ni pretpostavili šta se tamo dešava - rekao je šokirani komšija.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Vladimir Šporčić

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da je Abdulov svom ljubavniku u stanu zadao nekoliko uboda nožem, a nesrećni Radović je, teško ranjen, uspeo da pobegne na ulicu, želeći da potraži pomoć.

- Uspeo je da pretrči nekoliko metara, ali je izgubio dosta krvi, zbog čega je malaksao i pao. Da nesreća bude veća, prilikom pada udario je glavom o betonski blok i iskrvario je nasmrt. Da nije tako nezgodno pao na glavu, možda bi sada bio živ - rekao je jedan komšija.

Našli ga u gaćama

Kako kaže naš izvor, policija i lekari iz Hitne pomoći zatekli su nesrećnog Radovića na pločniku, samo u donjem vešu.

foto: Vladimir Šporčić

- Pored njega nađeni su i krvavi peškiri, pa verujemo da je njima podvezao rane, želeći da zaustavi krvarenje - ističe sagovornik i dodaje da to što je mladić bio u gaćama budi sumnju da su žrtva i osumnjičeni bili prisni. Sagovornik Kurira ističe da je Abdulov pobegao iz stana dok je Radović umirao na ulici.

- Policija ga je posle nekoliko sati potrage identifikovala i uhapsila. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti odveden na saslušanje u tužilaštvo - kaže izvor.

Komšije o ubijenom Bio je miran i dobar

Prema rečima stanara iz Ševine ulice, ubijeni mladić je rodom iz Nevesinja, a u iznajmljenom stanu u njihovoj ulici živeo je protekle četiri godine. - Bio je izuzetno miran i dobar. Nikada nije dovodio društvo, jedino ga je posećivala devojka. Poslednji put sam ga video pre dva dana. Bio je ispred kuće i pio kafu. Malo smo popričali o vremenu. U šali sam ga zvao Bosanac, a on bi, kroz osmeh, rekao da je Srbin. Žao mi je što mu se to dogodilo jer nikakvih problema s njim nije bilo - rekao je za Kurir komšija Naser Aliti.

(Kurir.rs/J. Spasić - J. Rafailović/Foto: Vladimir Šporčić/Privatna aarhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVE SCENE SA MESTA UBISTVA U ZEMUNU: Student Marko Radović iskrvario na smrt, živeo kao podstanar! KOMŠIJE U ŠOKU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja