POTRESNE REČI MANEKENKE ODZVANJALE GROBLJEM! SARA TRAJANOVIĆ ISPRATILA MAJKU NA VEČNI POČINAK: Draga mama, gde god da si, s tobom sam večno
Foto: Dragana Udovičić

tuga

POTRESNE REČI MANEKENKE ODZVANJALE GROBLJEM! SARA TRAJANOVIĆ ISPRATILA MAJKU NA VEČNI POČINAK: Draga mama, gde god da si, s tobom sam večno

Crna Hronika -

Pevačica Rosita Trajanović (48), majka bivše rijaliti učesnice Sare Trajanović, koja je prošlog vikenda poginula u stravičnom sudaru kod Mladenovca, sahranjena je juče na Bežanijskom groblju.

Prijatelji i najbliža rodbina tragično preminule estradne umetnice okupili su se ispred kapele oko 13 časova, pola sata pre početka opela, kako bi članovima porodice izjavili saučešće. Među njima nije bilo nikoga od pevačicinih kolega sa estrade s kojima je ona godinama bila bliska, osim Lepog Miće, koji je sa Sarom Trajanović učestvovao u rijalitiju "Farma", zlatara Nebojše Bojovića, kao i Ivana Marinkovića i Milana Marinkovića, s kojima se manekenka ranije zabavljala.

Milan Marniković, Nebojša Bojović i Lepi Mića
Milan Marniković, Nebojša Bojović i Lepi Mićafoto: Dragana Udovičić

Sanja Maletić i Vanesa Šokčić prethodnih dana u medijima su govorile o pokojnoj Rositi, ali zbog poslovnih obaveza bile su sprečene da dođu na ispraćaj svoje prijateljice. Povorka je krenula oko pola dva, a po dolasku do grobnice kratak emotivni govor održala je Sara, koja je bila vidno utučena u uplakana.

- Draga mama, nema odlaska zauvek. Gde god da si, s tobom sam večno - rekla je manekenka.

tužna povorka
tužna povorkafoto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Rosita Trajanović poginula je u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Mladenovac - Mali Požarevac, kod Vlaškog Polja. Tragedija se desila kada se automobil "pežo" kojim je upravljala pevačica direktno sudario sa "audijem".

udes u kome je nastradala
udes u kome je nastradalafoto: Privatna Arhiva, Kurir

Nesrećna žena je s teškim telesnim povredama, prelomima obe noge i unutrašnjim krvarenjem prebačena u Urgentni centar, gde je tokom noći preminula. Sumnja se da je Rosita zaspala za volanom od umora jer se vraćala s nastupa.

Šira javnost Rositu je upoznala 2013. godine, kada se njena ćerka takmičila u rijalitiju "Farma". Ona je tada u medijima govorila da u svemu podržava svoju naslednicu i da su njih dve veoma bliske iako je Sara odrasla s bakom, očevom majkom.

(Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ Foto: Dragana Udovičić/ čitalac Kurira/ privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track