OTAC POGINULOG MILOŠA IZ ZVEČANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Bože daj da je Snežana trudna, da mi bar nešto ostane posle sina!
Foto: Facebook/SnezanaRudinac

TRAGEDIJA

OTAC POGINULOG MILOŠA IZ ZVEČANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Bože daj da je Snežana trudna, da mi bar nešto ostane posle sina!

Crna Hronika -

"Molimo se da Snežana ovo pregura. Prevezena je na VMA, u kontaktu smo sa njenim roditeljima, kažu da joj moždane funkcije nisu dobre", plačnim glasom priča Dragutin Vukomanović iz Žitkovca kod Zvečana, čiji je sin Miloš (25) stradao u Bečićima u saobraćajnoj nesreći.

Miloša i njegovu devojku Snežanu Rudinac (24), na Bulevaru u Bečićima automobilom je pregazila slikarka iz Budve Emina Adrović (23).

Dragutin i ponavlja da se nada da će se Snežana oporaviti.

"Ne znam da li je Snežana trudna. Voleo bih da ona pregura, da se oporavi. I da je istina da je trudna. Da mi bar nešto ostane posle sina", jecajući kaže Dragutin Vukomanović.

Podsetimo, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac.Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina. Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred Bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade, preneli su mediji.

Njihov san, međutim, prekinut je u noći između utorka i srede, na bulevaru u tom primorskom mestu, kada su se vraćali sa posla. Dok su prelazili bulevar na izbledelom pešačkom prelazu, pokosio ih je automobil budvanskih tablica kojim je upravljala slikarka Emina Adrović.

Od zadobijenih povreda Miloš je preminuo na licu mesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smeštena u bolnicu u Risnu, a dan kasnije je transportovana u Beograd na VMA.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track