DEVOJKA STRADALOG MILOŠA PREBAČENA NA VMA: Još ne zna da je izgubila verenika u stravičnoj nesreći u Bečićima
Foto: Facebook

STRAVIČNA TRAGEDIJA

DEVOJKA STRADALOG MILOŠA PREBAČENA NA VMA: Još ne zna da je izgubila verenika u stravičnoj nesreći u Bečićima

Crna Hronika -

Snežana Rudinac (24) koja je u udesu u Budvi zadobila teške povrede opasne po život helikopterom je transportovana na VMA u Beogradu.

U tom udesu je stradao Miloš Vukomanović (25), a nesreća se dogodila kada su mladić i devojka, vraćajući se sa posla iz hotela, pokušali da pređu bulevar kod marketa, a iz pravca Budve ih je udario automobil.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana.

Mladić i devojka su se pre nekoliko meseci zaposlili kao sezonski radnici u bečićkom hotelu. Njihovi bliski prijatelji kazali su da su nameravali su da se nakon sezone venčaju. Kobne noći su hteli da nakon posla izađu u grad u provod.

foto: Ljiljana Stanišić

Emina Adrović (23) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, sumnjiči se da je u Bečićima izazvala ovu tešku saobraćajnu nesreću i njoj je određen pritvor do 30 dana.

Miloš je sahranjen juće u rodnom selu Žitkovac kod Zvečana na Kosovu. Miloš i Snežana bili su zaposleni kao sezonski radnici u Crnoj Gori, a ove godine je trebalo da se venčaju.

foto: Printscreen/Facebook

Stotine rođaka i prijatelja ispratile su Miloša na večni počinak, dok je nesrećna devojka i dalje u komi i kritičnom stanju.

- U sredu uveče su dovezli telo. Tuga je to kakva se ne pamti. Roditelji su se ove godine spremali da ga ožene. Sa Snežanom je bio četiri godine u vezi. Ne znam kako će oni ovo da prežive - kaže jedna od rođaka porodice Vukomanović.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track