UMESTO U BOLNICU, TRAŽIO LITAR RAKIJE I POMIRENJE SA UBICOM: Vladan je 3 dana proveo u bolovima i agoniji, a štitio je prijatelja koji ga je prebio na smrt!
Foto: Privatna Arhiva

SMRT POSLE PREBIJANJA

UMESTO U BOLNICU, TRAŽIO LITAR RAKIJE I POMIRENJE SA UBICOM: Vladan je 3 dana proveo u bolovima i agoniji, a štitio je prijatelja koji ga je prebio na smrt!

Crna Hronika -

D. B. (44) iz sela Brestovac kod Bora uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao prijatelja Vladana Savića (41) iz istog sela. Nesrećni Savić preminuo je tri dana posle napada, a kako saznajemo, on nije hteo da prijavi D. B., čak je mislio da mu oprosti teške batine koje je dobio.

- U selu su njih dvojica važili za dobre drugare. Posvađali su se 19. jula zbog njive. D. B. je Vladana udarao gde je stigao, najviše po glavi i stomaku, šutirao ga je do iznemoglosti. Mislili smo da su oni prijatelji, naročito kada je nedavno Vladan od svog ubice kupio automobil - kažu meštani.

foto: Privatna Arhiva

Vladan se krvavog lica oteturao kući. Trpeo je tri dana nesnosne bolove, iskašljavao je krv, ali lekarsku pomoć nije želeo da potraži.

- Verovatno nije hteo da optuži svog prijatelja da ovaj ne bi završio u zatvoru. Umesto da ide u bolnicu, Vladan je tražio da mu se kupi litar rakije, da se pozove D. B. i da se njih dvojica lepo izmire - kažu meštani.

U noći između 21. i 22. jula Vladan je preminuo na svom imanju. Da ironija bude veća, njegovo telo pronašao je upravo D. B., koji je pozvao policiju rekavši da je pronašao prijatelja s rascepanom glavom.

- Odmah smo naložili obdukciju. Utvrđeno je da je smrt nastupila od povreda zadobijenih u tuči. Prema našim procenama, Savić bi verovatno ostao živ da se odmah javio lekaru - kaže naš izvor. Protiv D. B. je podneta prijava zbog sumnje da je počinio ubistvo i određen mu je pritvor do 48 sati.

(Kurir.rs/ S.A.B./ Foto: Fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track