DRAMA U NOVOM PAZARU! Posle svađe u saobraćaju NASTALA MAKLJAŽA! Pokušaj ubistva nasred ulice!
Foto: Dragana Udovičić

stravično

DRAMA U NOVOM PAZARU! Posle svađe u saobraćaju NASTALA MAKLJAŽA! Pokušaj ubistva nasred ulice!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su M. A. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju i M. A. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje. Kako se sumnja, sinoć oko 19 časova u Novom Pazaru dvojica osumnjičenih su posle nesuglasica u saobraćaju prvo verbalno, a onda i fizički napali oštećenog muškarca. M.A. (1979) je, kako se sumnja, zadao dve ubodne rane muškarcu koji je prevezen u bolnicu u Novom Pazaru. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kako "Kurir" nezvanično saznaje, dvojica muškaraca koji su uhapšeni neposredno pre događaja bili su u marketu, izašli su, seli u kola, i posle samo par metara, na ulici, došlo je do nesuglasice sa muškarcem koga su napali, a moguće je da je među njima i ranije bilo nekog sukoba.

Iskočili su iz kola, napali muškarca, jedan od dvojice potegao je nož i njime dva puta ubo napadnutog. On je brzo prebačen u bolnicu i van životne opasnosti je.

Posle napada, seli su kola i udaljili se sa mesta napada, a vrlo brzo uhapšeni su u novopazarskom naselju Pobrđe.

Z. Š.

Kurir.rs/Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track