MRTAV PIJAN IZBO MLAĐEG BRATA: Napili se, posvađali pa potukli!
Foto: Profimedia

Krvava svađa u porodičnoj kući u Srpskom Krsturu kod Novog Kneževca.

MRTAV PIJAN IZBO MLAĐEG BRATA: Napili se, posvađali pa potukli!

Crna Hronika -

Milorad je zadobio duboku posekotinu na levoj ruci, pa je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Senti, gde su ga lekari zbrinuli

Milorad B. (41) iz Srpskog Krstura teško je povređen kada ga je nožem izbo rođeni brat Veselin (31) u porodičnoj kući u Srpskom Krsturu kod Novog Kneževca.

Krvavi obračun se, kako saznajemo, dogodio u ponedeljak u večernjim satima, a braća su se prvo posvađala, nakon čega je stariji potegao nož.

Navodno, Milorad i Veselin su poznati u mestu kao problematični.

- Oni su se posvađali u kući, pa je posle rasprave Veselin dograbio nož i nasrnuo na Milorada. U tom koškanju je uspeo da ga teže povredi - prepričava naš sagovornik iz istrage.

Pošto je posekao brata, Veselin se dao u beg i policija i dalje traga za njim.

- Milorad je zadobio duboku posekotinu na levoj ruci, pa je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Senti, gde su ga lekari zbrinuli. Njegovo stanje je zasad stabilno - dodao je izvor Kurira i napomenuo da uzrok svađe među braćom još nije otkriven.

Meštani Krstura juče za braću nisu imali reči hvale.

- Čuli smo da su se potukli i da su sevali noževi. Oni su problematični, a verovatno su bili pijani u trenutku kada su se posvađali. Poznati su po incidentima, a nije tajna i da vole da popiju koju čašicu više - rekle su komšije.

(Kurir.rs/J.I./Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja