BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U JAGODINI: Našli mu pun auto droge i psihoaktivnih pečurki
Foto: Profimedia

borba protiv droge

BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U JAGODINI: Našli mu pun auto droge i psihoaktivnih pečurki

Crna Hronika -

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen V. V (28) iz Beograda, kod koga su, pregledom automobila beogradskih registarskih oznaka, pronađeni marihuana, ekstazi, amfetmin i četiri papirna paketića psihoaktovnih pečurki.

Kod vozača automobila pronađene su i dve folije sa materijom za koju se sumnja da je LSD. U saopštenju se navodi da je policija, prilikom pregled automobila, kod suvozača pronašla "više kesica u kojima se nalazilo 21,4 grama marihuane, 20 tableta ekstazija, 1,8 grama amfetamina kao i četiri papirna paketića sa 15,5 grama psihoaktivnnih pečurki".

"Kod 28-godišnjeg vozača iz Beograda, pronađene su dve folije sa materijom za koju se sumnja da je LSD", stoji u saopštenju.

V.V je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" i protiv njega je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Protiv vozača automobila će biti podneta krivična prijava u redovnom potupku "zbog neovlašćenog držanja opojnoih droga".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja