UBIO SUPRUGU U NASELJU KOLONIJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Ženi zario nož u srce, Trudna ćerka čula majčin vapaj, ali nije stigla da joj pomogne...
Foto: Marina Lopičić

horor

UBIO SUPRUGU U NASELJU KOLONIJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Ženi zario nož u srce, Trudna ćerka čula majčin vapaj, ali nije stigla da joj pomogne...

Crna Hronika -

Sakib Ciobanu (58) četiri puta ubo suprugu Mikaelu (44) u grudi, pa hladnokrvno pozvao policiju da ga uhapsi

Sakib Ciobanu (58) izbo je nasmrt svoju suprugu Mikaelu Ciobanu Nikolić (44) u subotu uveče u njihovoj porodičnoj kući u naselju Kolonija u Smederevskoj Palanci.

U trenutku stravičnog zločina u kući je bila i Sakibova i Mikaelina ćerka (18), koja je u drugom stanju, ali nažalost, ona nije uspela da spase majku od pomahnitalog oca.

foto: Marina Lopičić

- Sakib i Mikaela posvađali su se oko 19 sati. On je napadao ženu da ga vara i želeo je da rasprave njeno neverstvo. U jednom trenutku je zgrabio nož i četiri puta je zario sečivo Mikaeli u srce. Nesrećna žena iskrvarila je na mestu - kaže naš izvor i dodaje da je u tom trenutku njihova trudna ćerka bila u drugoj sobi. - Devojka je čula svađu i vrisak majke i odmah je izletela iz sobe da vidi šta se dešava. Zatekla je majku u lokvi krvi, ali nije uspela da joj pomogne - kaže sagovornik.

Sina poslao u prodavnicu

Kako saznajemo, supružnici Ciobanu, pored ćerke, imaju u sina (14), koji je u trenutku porodične drame bio odsutan.

Komšije u šoku Sakib je agresivan

Komšije porodice Ciobanu o Sakibu nisu imale reči hvale. - On je težak i agresivan čovek, pravio je probleme u kući. Pričao je da ga žena vara, napadao ju je zbog toga, pa verujemo da ga je ljubomora naterala da potegne nož. Mikaela je, s druge strane, bila dobra i vredna - rekao je komšija i dodao da se po naselju priča da je Sakibov stariji sin pre nekoliko godina ubio čoveka na ulici.

- Mladić je bio u prodavnici. Navodno ga je otac poslao da nešto kupi. Sumnjamo da je Sakib namerno poslao sina u prodavnicu da ovaj ne bi slušao njihovu raspravu i ne bi priskočio majci u pomoć - kaže izvor. Nakon što je ubio ženu, Sakib je sam pozvao policiju i ispričao šta je uradio. - Kada je patrola došla na mesto zločina, zatekla ga je kako hladnokrvno sedi i čeka. Nije se opirao hapšenju i odmah je odveden u policijsku stanicu na saslušanje. Određen mu je pritvor do 48 sati, a danas bi trebalo da bude saslušan u tužilaštvu - objašnjava izvor.

foto: Marina Lopičić

Ranije bio hapšen

Prema njegovim rečima, ubijena Mikaela je ranije prijavljivala muža za nasilje u porodici, a njihova deca su policiji potvrdila da su se njih dvoje često svađali.

- Mikaela je u septembru prošle godine prijavila Sakiba za porodično nasilje. On je tada bio uhapšen i bila mu je izrečena hitna mera udaljenja iz stana. On tu meru zabrane nije kršio, ali čim je istekla, vratio se kući kod žene i dece i od tada nije bilo nikakvih prijava protiv njega - objašnjava sagovornik.

Prema rečima komšija, Sakib je po isteku mere zabrane prilaska ženi promenio svoje prezime Nikolić i uzeo ženino Ciobanu.

- Pošto je ona rumunska državljanka, uzeo je njeno prezime da bi dobio papire. Zatim su njih dvoje u oktobru otišli u Nemačku, gde su nameravali da traže azil. Međutim, to im nije uspelo, pa su se u maju ove godine vratili u Smederevsku Palanku - ispričao je komšija.

Rođaci očajni Sve je istina

Novinari Kurira juče su u kući u kojoj se desilo ubistvo zatekli rođake porodice Ciobanu, ali oni nisu želeli da pričaju za medije. - Ne možemo da pričamo, mnogo nam je teško. Istina je sve što se piše, ali ne želimo da pričamo o tome. Mikaela će biti sahranjena u Rumuniji, ona s ovom zemljom više nema ništa - rekla je jedna rođaka.

(Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track