DAN PRE NEGO ŠTO JE UBIO MARIJA, POSLAO JEZIVU PORUKU NJEGOVOM OCU! Ubistvo kuma Goce Tržan najavljeno stravičnim rečima!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

detaljno isplanirao ubistvo

DAN PRE NEGO ŠTO JE UBIO MARIJA, POSLAO JEZIVU PORUKU NJEGOVOM OCU! Ubistvo kuma Goce Tržan najavljeno stravičnim rečima!

Crna Hronika -

Užas! Mitar Vuković iz Đurđeva poslao uznemirujući SMS Nikoli Trtiću i najavio krvoproliće, a sutradan je i ostvario svoj monstruozni plan i usmrtio mu sina

Mitar Vuković (66) iz Đurđeva, koji je 8. avgusta ubio Marija Trtića (28), kuma pevačice Goce Tržan, a potom izvršio samoubistvo, najavio je zločin dan ranije, saznaje Kurir.

foto: Privatna Arhiva

Prema rečima našeg izvora, Vuković je 7. avgusta navodno poslao poruku na mobilni telefon Nikoli Trtiću, Mariovom ocu, koji se u tom trenutku nalazio na letovanju.

- Udariću te gde najviše boli - navodno je pisalo u Vukovićevoj poruci, ali nesrećni otac taj SMS nije shvatio kao ozbiljnu pretnju.

foto: Luka Šarac

Još uvek šokirani meštani Đurđeva ispričali su da se priča da je Vuković planirao krvoproliće i da je Mario najverovatnije stradao jer je ubica želeo da povredi njegovog oca.

- Priča se da je Mitar dan pre nego što je ubio Marija, Nikoli poslao tu uznemirujuću poruku. Ovu pretnju očigledno niko od Trtića nije shvatio ozbiljno, pa je Mario, ne sluteći šta mu se sprema, sutradan otišao kod Mitra. Nikola sigurno nije mogao da poveruje da bi mu prijatelj usmrtio dete - kaže komšija.

Hteo da vrati dug

Međutim, nažalost, Vuković ne samo da je pripretio već je svoje namere i ostvario.

- Ne zna se pouzdano zbog čega je mladić kobnog dana bio kod Mitra. Priča se da je hteo da mu vrati očev dug, a Mitar je tada svoju pretnju pretvorio u realnost. Pucao je u Marija iz pištolja, a potom se ubio. Neki kažu da je ubica, pošto je usmrtio Marija, telefonom slikao njegovo telo i poslao sliku mladićevom ocu, a onda se ubio. Ipak, ne znamo koliko možemo da verujemo u to, sada svako ima svoju verziju tragedije - kaže komšija.

Mesto tragedije... Vuković izrešetao Marija na terasi
Mesto tragedije... Vuković izrešetao Marija na terasifoto: Slađana Stojanović

Kako kaže naš izvor, ono što je navelo inspektore na to da je ubica planirao krvoproliće jeste i činjenica da je u njegovoj kući, osim ispaljenih metaka, nađen još jedan šaržer pun municije.

- To navodi na zaključak da je on danima planirao zločin, zbog čega se opremio oružjem i municijom. Takođe, na zaključak da je ubistvo planirano ukazuje i to što je Mariova porodica, nedugo pošto je on napustio kuću, alarmirala policiju i prijavila njegov nestanak. Samo četiri sata kasnije Mario je pronađen na Vukovićevoj terasi mrtav - objašnjava sagovornik.

Bili bliski... Ubijeni Mario sa Gocom Tržan i Rašom Novakovićem
Bili bliski... Ubijeni Mario sa Gocom Tržan i Rašom Novakovićemfoto: Printscreen Instagram

Bili nerazdvojni

Komšije su ispričale da su ubica i Mariov otac Nikola bili nerazdvojni drugovi.

- Svakodnevno smo ih viđali u piceriji, ne možemo da poverujemo da se ovo desilo. Znamo da se Mitar bavio zelenašenjem i da je pozajmljivao novac - kaže komšija.

Kumovi očajni

SRCE NAM SE RASCEPALO

Pevačica Goca Tržan u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir rekla je da se ona i njen suprug Raša ne mire s tim da njihovog kuma Marija nema.

- Zašto? Zašto on? Zašto Mario? Šta da kažem, srce nam se rascepalo. Više ništa nije isto i nikada neće biti. Deo naše duše otišao je s njim i ne znam kako ćemo podneti predstojeće dane. Moja ćerka Lena ga je obožavala, kao i on nju. Njegova supruga i on su vodili naše dete na odmor po nedelju dana, vežbali su da vide kako bi se snašli kao roditelji. Nije umeo da joj kaže „ne“. Očajni smo svi - rekla je pevačica.

foto: Kurir

Kurir / S. Stojanović - J. Ivić

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

****************************************************************************

SUTRA U KURIRU PROČITAJTE JOŠ:

*SPECIJAL NA ŠEST STRANA: Kurirova potraga za skrivenim blagom Srbije

*Sinanov sin preti maćehi, traži joj pare i otima kuću!

*HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Zaklao ženu pred trudnom ćerkom

*MILORAD DODIK ZA KURIR: Srbija ne može da podnese povratak celog Kosova

*OTKRIVAMO: Ko je mladić koji je preživeo bombaški napad u Zemunu

*Mesec dana pakla za vozače: Svaki deseti auto nije prošao tehnički

*SKANDALOZNO Lider Dveri pozvao na hapšenje predsednika Srbije

*MARIJA ZAHAROVA, PORTPAROLKA RUSKOG MSP: Tužite NATO zbog bombardovanja osiromašenim uranijumom

*BIĆE IH SVE VIŠE: Komarci će tek da nam piju krv

*Zagrepčani o otkazanom koncertu Momčila Bajagića: Hoćemo Bajagu, rat je davno prošao

ČITAJTE KURIR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track