Najnovije vesti

Zoran Marjanović dao IZJAVU MEDIJIMA posle meseci ćutanja! OGLASIO SE PRVI PUT NAKON IZLASKA IZ ZATVORA!
Foto: Marina Lopičić

pojavio se

Zoran Marjanović dao IZJAVU MEDIJIMA posle meseci ćutanja! OGLASIO SE PRVI PUT NAKON IZLASKA IZ ZATVORA!

Crna Hronika

Portal Espreso.rs pronašao je supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović pred njegovom porodičnom kućom, čime su demantovani napisi pojedinih medija o njegovom nestanku!

Nakon što su pojedini mediji objavili vest da je Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nestao nakon puštanja iz desetomesečnog pritvora, reporteri portala Espreso.rs pronašli su ga živog i zdravog ispred njegove porodične kuće u naselju Borča.

Marjanović, protiv kog je nedavno Više tužilaštvo ponovo podiglo optužnicu za ubistvo pevačice "Granda", pristao je da novinarima Espresa kaže kako se nakon svega oseća, ali i da prokomentariše navode da je "nestao". Iako na početku nije želeo da razgovara bez advokata, kratko je dao komentar na pitanja novinara Espresa.

- Ma gde sam nestao, na Mars sam otišao - rekao je ironično novinarima koji su ga zatekli ispred kuće u trenutku kad je izlazio iz automobila u društvu svog oca Vladimira.

Na pitanje kako se oseća nakon izlaska iz zatvora, dodao je da mu nije lako.

- Kako da se osećam nakon svih događaja u prethodne dve godine. A i kako god da se osećam, moram da budem jak zbog dece, oni su mi sve. Bilo je što je bilo... - istakao je.

Na pitanje kako se mala Jana, njegova i Jelenina ćerka, nosi sa svim nemilim događajima koji su se dogodili, Marjanović kaže da je devojčica odlično.

- Jana je super, upisana je u privatnu osnovnu školu - rekao je Zoran kratko.

Priče i novinarske napise da je Marjanović nestao bez traga i glasa podgrevale su izjave njegovog komšiluka, koji je tvrdio da ga nije video od dana kad je pušten iz pritvora. Iste komentare novinari Espresa su i dobili od Marjanovićevih komšija, nekoliko minuta pre nego što se Zoran pojavio na kapiji s ocem.

- Možda smo ga videli jednom otkako je izašao iz zatvora, ali Vladu i Uroša viđamo stalno. Malu Janu često šeta kuma Vera, a ona se Zoranu najviše obradovala - ispričala je jedna komšinica Marjanovića koja je htela da ostane anonimna.

Nova optužnica Uskoro pred sudom?

Više tužilaštvo je krajem juna podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kome se na teret stavlja teško ubistvo supruge Jelene, zbog čega mu preti kazna od 40 godina zatvora. Optužnicu je potvrdio Viši sud, nakon čega su njegovi branioci imali pravo da podnesu žalbe Apelacionom sudu. Ukoliko taj sud odbaci žalbe, suđenje Marjanoviću uskoro bi trebalo da otpočne.

(Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foro: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...