DEVOJČICU SKINULI NA GROBLJU I TERALA JE DA VIČE „JA SAM KURVA“: Zastrašujući detalji morbidnog iživljavanja u Kruševcu!
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

HOROR! Zversko nasilje potreslo GRAD

DEVOJČICU SKINULI NA GROBLJU I TERALA JE DA VIČE „JA SAM KURVA“: Zastrašujući detalji morbidnog iživljavanja u Kruševcu!

Crna Hronika -

Devojka M. M. (18) iz Kruševca uhapšena je juče zbog sumnje da je na Starom groblju u tom gradu fizički i seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu (13), koju je najpre svukla, a potom snimala telefonom i terala da viče: „Ja sam kurva!“

Kako saznajemo, stravično zlostavljanje dogodilo se 19. avgusta na Starom groblju, gde su se devojčice, navodno, posvađale zbog dečka u kog su obe zaljubljene.

Istraga u toku... Staro groblje u Kruševcu
Istraga u toku... Staro groblje u Kruševcufoto: Printscreen

- Osamnaestogodišnjakinja je maloletnu devojčicu odvela na Staro groblje, a onda ju je nekoliko puta krvnički udarila, vređajući je i nazivajući raznim pogrdnim imenima. Potom ju je naterala da skine odeću sa sebe, što je maloletnica i uradila jer se uplašila da će se zversko fizičko iživljavanje nastaviti - navodi izvor Kurira.

Prijavila roditeljima

Prema njegovim rečima, uhapšena devojka je zatim iz džepa izvukla mobilni telefon, uključila kameru i počela da fotografiše nagu 13-godišnjakinju.

- Podlo se smejući, snimala je prestravljenu devojčicu, koja je u suzama skidala odeću sa sebe. Terala ju je da prizna da joj je otela dečka i pretila joj da će fotografije postaviti na društvene mreže. Potom joj je naredila da viče: „Ja sam kurva!“ - kazao je naš izvor.

Kako saznajemo, uhapšena devojka je u trenutku kad je počinila zlostavljanje bila maloletna, ali je već sutradan napunila 18 godina.

Zlostavljana devojčica je, kako dodaje izvor Kurira, pre tri dana slučaj prijavila roditeljima.

- Trebalo joj je vremena da skupi dovoljno hrabrosti da prenese roditeljima šta joj se dogodilo. Saznavši za stravično iživljavanje nad njihovom ćerkom, roditelji su devojčicu odmah odveli lekaru, koji je na njenom telu primetio povrede. Doktor je slučaj prijavio policiji, koja je intervenisala i uhapsila devojku - dodaje izvor Kurira.

Bila problematična

Kako Kurir saznaje, uhapšena devojka je i ranije bila problematična.

- Ona je 2015. i 2016. godine prijavljena zbog tuča, a godinu dana kasnije protiv nje je podneta krivična prijava jer je jednog mladića ubola nožem. Ona je odranije poznata po nedoličnom i bahatom ponašaju - naglašava izvor.đ

Milivojević: Devojka je to uradila iz osvete, želeći da maloletnicu osramoti
Milivojević: Devojka je to uradila iz osvete, želeći da maloletnicu osramotifoto: Zorana Jevtić

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže za Kurir da je ova vrsta nasilja nad devojčicom primitivan način izražavanja ljubomore.

- Devojka je to verovatno uradila iz osvete, želeći da maloletnicu osramoti, ponizi. Moguće je da je htela da tom dečku pokaže s kim je on u vezi i da devojčici uništi sve šanse kod njega. A groblje je izabrala jer je izolovano, mračno, pusto, što kod svih pojačava strah, a kamoli kod deteta od 13 godina - rekao je Milivojević.

foto: Printscreen

REČ STRUČNJAKA Ana Janković, psiholog

EMOTIVNO, PSIHOLOŠKO I FIZIČKO NASILJE

Psiholog Ana Janković kaže za Kurir da ovaj slučaj predstavlja emotivno, psihološko, a potom i fizičko zlostavljanje nad maloletnom osobom.

- Devojčica je, zbog razlike u godinama, verovatno bila izmanipulisana, pa je pristajala na zahteve starije devojke. Njoj je život obeležen i s tim će morati da kroz njega ide. Najčešći problem je odnos roditelja i deteta. Oni moraju da gaje odnos poverenja, kako bi dete bilo slobodno da im se poveri - rekla je Jankovićeva.

Kako dodaje, ovaj potez uhapšene devojke verovatno ukazuje na njenu unutrašnju slabost.

- To što je fotografije objavljivala na društvenim mrežama pokazuje da ona želi da se promoviše na loš način. Ona je devojka koja ima problem, čim je posegnula za zastrašivanjem. Želi da bude primećena na jedan ružan način, tako što će napakostiti detetu - kaže psiholog i dodaje:

- Groblje je izabrala verovatno zato što je skriveno mesto. Tu je mogla da izvrši svoje zlodelo.

foto: Kurir

Kurir / Dušan Stamenković

Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

SUTRA U KURIRU PROČITAJTE JOŠ

* UŽAS KOD PROKUPLJA Grom ubio ženu, mužu spržio genitalije! Ćerka gledala stravičnu scenu

* SKANDALOZNO! Crnogorski sud odbio jemstvo SARA OSTAJE U ZATVORU

* BOLESNIK IZ KIKINDE Steva uživa u mučenju psa

* BIVŠA OPLELA Tomo, ne kurvaj se sa Srbijom

* PA OVO JE HIT Zadrugar Giba priznao Sviđa mi se Kristijan!

* KIJA NIJE MUTAVA Hoću Bogdana Bogdanovića

* EKSKLUZIVNO! REPORTER KURIRA U BAZI ALIJANSE Srbija u operaciji NATO: U Irak uskoro putuje medicinski tim

* MILAN PROTIĆ OTKRIO NEKADAŠNJI PLAN ZA VAŽNO PITANJE Nudio sam Slobu za Kosovo Trampa propala zbog Koštunice

* PALJBA! PROGOVORILA BIVŠA PRIJATELJICA EKSPREDSEDNIKA Tomo, ne možeš da se kurvaš sa Srbijom

* STRAŠNO Stari u domu "Konak" prepušteni na milost i nemilost, Za ležanje u izmetu 300 evra

* I DO DESET STEPENI SVEŽIJE U petak pretežno sunčano i toplo, zahlađenje u nedelju

* KORIDOR 10! DIREKTOR CIP OTKRIVA KRIVCE ZA ŠTETU Potporni zid se srušio jer je rađeno na brzinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track