KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević nekoliko meseci dobijala PRETNJE ZBOG ANABELE I LUNE! DVA PUTA JOJ IZGREBALI DŽIP! (KURIR TV)
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Kurir

stravična eksplozija na autokomandi

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević nekoliko meseci dobijala PRETNJE ZBOG ANABELE I LUNE! DVA PUTA JOJ IZGREBALI DŽIP! (KURIR TV)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Posle snažne eksplozije u kojoj je jutros u Ulici Ljutice Bogdana raznet džip koji je vozila voditeljka Zadruge Tv Pink Dušica Jakovljević, policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove.

foto: Kurir, D.S.

- Sumnja se da je bomba bila opomena za emotivnog partnera Dušice Jakovljević, Jovicu Aleksića - otkriva izvor Kurira iz istrage.

foto: Kurir, D.S.

On otkriva da je Dušici Jakovljević, pre eksplozije, dva puta bio izgreban automobil.

Kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke "Zadruge" pretnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito posle javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

- Dušici su, najčešće preko društvenih mreža upućivali "fanovi" Lune i Anabele Đogani. Međutim, i njoj i svima nama je jasno da iza fan stranica ne stoje neki nepoznati ljudi, već ili same osobe kojima su te stranice posvećene, ili njihovi najbliži prijatelji i saradnici. Dušica se nije žalila da je uplašena zbog toga, ali je dobro da je na vreme o svemu obavestila kako javnost, tako i policiju - kaže sagovornik Kurira iz okruženja Dušice Jakovljević.

Anabela: Baš me je potreslo!

- Jao užas. Sad prvi put čujem za to. Ja sam na putu, u Turskoj sam. Baš me je potreslo. Nemam sta drugo da kažem osim da je grozna vest. Hvala Bogu da su svi dobro i da niko nije povređen! - rekla je za Kurir vidno potresena Anabela.

Naime, voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević je, nakon što je bombom raznet džip koji je vozila poslednjih meseci, policiji ispričala da je u prethodnom periodu dobijala pretnje, saznaje Kurir.

1 / 11 Foto: Kurir

Podsetimo, krajem prošle godine, Dušicu je sačekala neprijatnost kada je na društvenim mrežama videla svoju umrlicu. Ova fotografija delo je obožavalaca Lune i Slobe, a u umrlici piše:

- S radošću vas obaveštavamo da je preterano zla voditeljka Dušica Jakovljević na sreću danas napustila ovaj svet. Uzrok smrti preterana mržnja i ljubomora prema Slobi i Luni. Ožalošćena: Najbolja drugarica Kuja Kockar.

foto: Kurir

Dušica je nedavno tokom gostovanja u emisiji "Rada sam" otkrila da je osim pretnji doživljavala i neprijatne situacije i da su joj kola već bila na meti.

- Posle jedne emisije na automobilu mi je neko... ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krilo mog automobila. Nekoliko dana kasnije neko mi je isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu - rekla je Dušica i dodala:

- Meni u istoj poruci stigne: "Dokle ćeš više da štitiš ovu tvoju Lunu, ti si Anabelina drugarica" i u istom momentu mi stiže: "Odvratna si, dokle ćeš više da braniš Kiju". Žao mi je što jednom nisam imala vremena da odem u policiju, jer je bila jedna stvarno ružna pretnja. Znaš šta je najgore? Kada napišu: "Imaš žensko dete, vratice ti se - rekla je Dušica.

foto: Kurir

Podsetimo, Dušici je danas pozlilo nakon eksplozije, a lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla voditeljku, koja je dobila sedative. Voditeljka je rekla u ekskluzivnoj izjavi za Kurir da je dobro i da je u šoku.

On je navodno sa prozora videla da je auto eksplodirao i da se posebno potresla jer u ovo vreme obično sa decom kreće na posao.

1 / 14 Foto: Kurir

Na mestu eksplozije, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.

(Kurir.rs/J.Spasić., J.Stuparušić/Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track