ANABELA ATIJAS EKSKLUZIVNO ZA KURIR POSLE STRAVIČNE EKSPLOZIJE DŽIPA: Baš me je potresla vest, hvala Bogu da je Dušica dobro!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Kurir

voditeljka zadruge mesecima dobijala pretnje

ANABELA ATIJAS EKSKLUZIVNO ZA KURIR POSLE STRAVIČNE EKSPLOZIJE DŽIPA: Baš me je potresla vest, hvala Bogu da je Dušica dobro!

Crna Hronika -

Džip koji je vozila voditeljka Zadruge TV Pink Dušica Jakovljević eksplodirao je jutros u ulici Ljutice Bogdana u blizini Autokomande, a voditeljka je prema našim saznanjima poslednjih meseci dobijala pretnje.

foto: Kurir

Policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, dok se istraga kako Kurir saznaje, vodi u nekoliko pravaca. Kako saznajemo, voditeljka je nedavno prijavila da je primila anonimne pretnje.

- Sumnja se da je bomba bila opomena za emotivnog partnera Dušice Jakovljević, Jovicu Aleksića. Međutim, voditeljka Zadruge Pink TV i sama je prijavila nedavno pretnje. Svakako je cilj da se krivci što pre otkriju i procesuiraju - otkriva izvor Kurira iz istrage.

foto: Kurir

Međutim, kako Kurir saznaje iz najbližeg okruženja voditeljke "Zadruge" pretnje su joj upućivali fanovi bivše učesnice Zadruge Lune i njene majke Anabele Đogani, naročito posle javne rasprave koju je sa Anabelom imala u svojoj emisiji.

Kurir je pozvao Anabelu Atijas za komentar, koja se trenutno nalazi na putovanju u Turskoj.

"Jao užas. Sad prvi put čujem za to. Ja sam na putu, u Turskoj sam. Baš me je potreslo. Nemam šta drugo da kažem osim da je grozna vest. Hvala Bogu da su svi dobro i da niko nije povređen! - rekla nam je vidno potresena Anabela koja nije htela da komentariše ranije sukobe sa voditeljkom.

(Kurir.rs, J.Stuparušić/Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja