BOMBA NA ULICI OPOMENA ZA OCA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Amateri postavili eksplozivnu napravu i nisu uspeli da POŠALJU PRAVU PORUKU KARAĐORĐU!
Foto: Vladimir Šporčić

KALUĐERICA

BOMBA NA ULICI OPOMENA ZA OCA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Amateri postavili eksplozivnu napravu i nisu uspeli da POŠALJU PRAVU PORUKU KARAĐORĐU!

Crna Hronika -

Policija traga za napadačima koji su u petak ujutru bacili bombe u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici, nedaleko od kuće Karađorđa i Srboljuba Subotića

Potraga za napadačima koji su u petak ujutru u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici u Beogradu bacili dve ručne bombe nedaleko od kuće Karađorđa i Srboljuba Subotića, oca i strica učesnice "Zadruge" Aleksandre Subotić, i dalje traje, a policija proverava i snimke sa sigurnosnih kamera koje se nalaze na okolnim objektima.

Podsetimo, u snažnoj eksploziji koja je odjeknula oko tri sata ujutru oštećene su dve kuće i tri automobila. Otac učesnice "Zadruge" Karađorđe Subotić rekao je da su bombe bile namenjene njemu, ali da su napadači, očigledno, promašili metu. On je dodao i da sumnja da iza napada stoji Aleksandar Čabarkapa, bivši partner njegove ćerke Aleksandre. Na sreću, veća tragedija je izbegnuta, jer povređenih u eksploziji nije bilo.

Izvor Kurira navodi da je ovaj napad najverovatnije bio samo opomena upućena porodici Subotić.

- Ako uzmemo u obzir da su napadači bombe bacili na ulicu ispred kuće, dolazimo do zaključka da su najverovatnije planirali da pošalju neku vrstu poruke, a ne da bilo koga likvidiraju. Međutim, ne isključuje se mogućnost da su za ovaj posao bili angažovani amateri, koji nisu uspeli da obave zadatak. Jedan od ključnih dokaza u istrazi mogu biti i snimci sa sigurnosnih kamera koje policija proverava - kaže izvor.

foto: Printscreen YouTube

Optužio Čabarkapu

Karađorđe Subotić je prekjuče rekao novinarima da iza bombaškog napada stoji Aleksandar Čabarkapa, bivši partner njegove ćerke Aleksandre i otac njegove unuke. I sama Aleksandra nedavno je tvrdila da ju je Čabarkapa fizički napao na ulici, zbog čega je najpre priveden, ali ubrzo pušten na slobodu.

(Kurir.rs/D. Stamenković/foto Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track