ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: U stravičnoj eksploziji u Zemunu umalo ostala bez nogu, a sada kaže - blagoslovena sam i ponovo rođena!
Foto: Printscreen Instagram

opšte stanje dobro

ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: U stravičnoj eksploziji u Zemunu umalo ostala bez nogu, a sada kaže - blagoslovena sam i ponovo rođena!

Crna Hronika -

Za devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) 11. avgusta odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika

Devojka koja je prošlog meseca povređena u eksploziji automobila u Zemunu, Olac Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu, u petak 7. septembra otpuštena je na kućno lečenje jer je njeno opšte stanje dobro.

Kako bi se zahvalila stručnjacima sa Vojno-medicinske akademije, ona je objavila fotografije kako sada izgleda i ispod njih napisala potresne reči.

- Šta mi je dalo život i šta me drži u životu - piše u opisu fotke na kojoj je vidimo sa majkom kako leži na bolničkom krevetu.

Devojčine noge i dalje su u zavojima, ali najgore za nju je prošlo.

- Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasli moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam - napisala je ispod druge slike.

Povređena devojka skoro mesec dana vodila je zajedno sa lekarima životnu bitku iz koje je izašla kao pobednik.

- Pacijentkinja je u dobrom opštem stanju otpuštena na kućno lečenje. Lečenje u našoj zdravstvenoj ustanovi dobro je podnela. Nije bilo nikakvih problema tokom njenog oporavka - navode u VMA.

11. avgusta eksplodirao je automobil u kom se nalazila devojka iz Španije20 godina ima povređena misica28 dana bila je u bolnici2014. godine proglašena je za najlepšu devojku Marbelje

Za devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) 11. avgusta odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Manje od 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju.

Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovalištu u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

Inače, dosadašnja istraga je pokazala da je Olac bila kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav - Miša Ognjanović nedavno ubijen.

Tog dana bila je u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma. Ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo. Misica je uspela da se izvuče.

Olac Bilbao Gonzales (20) najbolja je drugarica Šarlote Kaniđe, ćerke bivšeg argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i Marine Nanis. Kako pišu strani mediji, Šarlot i Olac se druže od malena, a Šarlotina majka Marina je u jednom intervjuu istakla da Olac gleda kao ćerku.

Olac je Šarlotina najbolja prijateljica od njihove treće godine, tako da mi je Olac kao usvojena ćerka. Ona mene zove mama, a ja nju oslovljavam ćerkom - navela je Marina. Olac se od malena bavi manekenstvom, a 2014. godine je pobedila na izboru za mis Marbelje. Obožava putovanja i živi nomadskim životom. Na jednom mestu se ne zadržava duže od 15 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track