ČULO SE ŠUŠKANJE, SVI MISLILI DA JE DIVLJA SVINJA! Rešena misterija ubistva u kukuruzištu! Lovac napravio KOBNU GREŠKU!
Foto: Beta Dragan Gojic

užas!

ČULO SE ŠUŠKANJE, SVI MISLILI DA JE DIVLJA SVINJA! Rešena misterija ubistva u kukuruzištu! Lovac napravio KOBNU GREŠKU!

Crna Hronika -


N. J. (25), lovac iz Odžaka, uhapšen zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje sa dva hica usmrtio Ivana Stojiljkovića (40)

Ivan Stoiljković (40) iz Odžaka, čije je telo pronađeno u nedelju u kukuruzištu u delu atara između Odžaka i Srpskog Miletića, najverovatnije je stradao greškom!

Njega je hicem iz puške ubio jedan od lovaca koji su u noći između subote i nedelje bili u lovu u ovom delu atara.

- Somborska policija uhapsila je N. J. (25) iz Odžaka zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo - navodi se u saopštenju MUP i dodaje da je N. J. u noći između 8. i 9. septembra, loveći divlje svinje, ispalio nekoliko hitaca, od kojih su dva pogodila 40-godišnjeg muškarca. Od zadobijenih povreda muškarac je preminuo na licu mesta.

4 lovca bila u lovu 5 dana prošlo od ubistva Stojiljkovića 48 sati određeno zadržavanje lovcu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Somboru.

Prema izvorima bliskim istrazi, u lovu su bile četiri osobe, koje su isprva poricale povezanost sa ubistvom, ali su nakon pada na poligrafu ispričali šta se zbivalo te kobne noći.

- Svi su potvrdili da su čuli šuškanje u kukuruzištu i da su bili ubeđeni da je u pitanju divlja svinja. Tek nakon ispaljenih hitaca, kad su prišli bliže, videli su upucanog čoveka bez znakova života - navodi naš izvor.

Podsetimo, telo nesrećnog Ivana pored džakova sa kukuruzom pronašao je brat Igor u njivi u ataru Karavukova. Istraga je utvrdila da je Stojiljković bio pogođen u glavu i nogu. Njiva u kojoj je pronađen nije njegova, već je iznajmljuje jedna firma iz Sombora. Inače, po selu se pričalo da je Ivan navodno krao kukuruz i da je u njivu došao sa džakovima, na svom mopedu.

Kurir.rs/J. M./foto:Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track