Najnovije vesti

MAHMUTI: Nisam učestvovao u napadu na Cecinu kuću i nisam hapšen!
Foto: Vladimir Šporčić

MAHMUTI: Nisam učestvovao u napadu na Cecinu kuću i nisam hapšen!

Crna Hronika

Srđan Vidović, specijalni punomoćnik Senada Mahmutija, koji je u tekstovima koji su objavljeni u Kuriru, označen kao jedan od učesnika incidenta koji se desio 30. sepembra, kada su dva automobila udarila u kuću Svetlane Cece Ražnatović, dostavio je redakciji Kurira saopštenje u kojem navodi da Mahmuti nije učestovao u napadu na Cecinu kuću i da je tim povodom samoinicijativno otišao u policiju i dao iskaz.

U saopštenju se navodi:

Mahmuti nije učestvovao u navedenom događaju, da je kritičnom prilikom bio kod svoje kuće, a da je jedina njegova veza sa ovim događajem to što je jedan od automobila, kojim je izvršeno navedeno delo, pre par meseci prodao drugom fizičkom licu.

Posebno je netačno da je Mahmuti bio osumnjičen za bilo koje krivično delo, da je bio u bekstvu, da je za njim bila raspisana potraga i/ili da se krio na teritoriji Kosova i Metohije. Naime, odmah po saznanju (iz štampe) da je imenovan kao jedan od učesnika u ovom događaju, i to dana 4. oktobra 2018. godine, Mahmuti je otišao, samostalno i dobrovoljno, u prostorije PS Savski Venac, gde je dao izjavu i gde je saslušan u svojstvu građanina (o čemu je sačinjena Službena beleška o obaveštenju primljenom od građana, koja je dostavljena redakciji uz ovaj odgovor) i nakon toga otišao svojoj kući, bez ikakvog bekstva, a pogotovo bez bekstva na teritoriju Kosova i Metohije.

Tom prilikom, Mahmuti je u celosti objasnio sve okolnosti ovog slučaja, da nema nikakve veze sa ovim događajem, te da je ljut i razočaran jer je oklevetan u svim medijima. Uz ovaj odgovor na informaciju redakciji je dostavljeno i uverenje da protiv Mahmutija nije podignuta optužnica, niti da se protiv njega vodi bilo kakva istraga.

(Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...