BACI NOŽ! SAMO TO SE ČULO, A ONDA SU SVI ISTRČALI NA HODNIK! Detalji krvave noći u Novom Sadu! Lazar ubio Stefana nakon žurke!
Foto: Google Street View, Profimedia

kobna noć!

BACI NOŽ! SAMO TO SE ČULO, A ONDA SU SVI ISTRČALI NA HODNIK! Detalji krvave noći u Novom Sadu! Lazar ubio Stefana nakon žurke!

Crna Hronika -

Stefan S. (23) nasmrt je izboden nožem u stanu gde je bio na zabavi nakon svađe s drugom koji je nakon zločina pokušao da pobegne preko krova solitera

Novosadska policija uhapsila je Lazara R. (21) zbog sumnje da jutros oko 11 časova, posle žurke, nožem nasmrt izbo Stefana S. (23) u stanu u Ulici braće Dronjak 13 u novosadskom Novom naselju.

Kako Kurir saznaje, stravičnom zločinu prethodila je svađa mladića u stanu koji se nalazi na osmom spratu ove novosadske višespratnice.

Zajednički prijatelj

- Mladići su zajedno bili na žurki i tamo su se posvađali. Lazar R. potegao je nož i u stanu nasmrt izbo svog prijatelja. Navodno, i Lazar i Stefan su bili u stanu svog prijatelja koji je podstanar u ovoj zgradi. Oko 10.55 policiji i Hitnoj pomoći je prijavljeno da je jedan momak izboden, pa su patrole brzo krenule na mesto zločina - kaže naš dobroobavešeni izvor.

Kada je policija stigla u zgradu, zatekla je Lazara R. na četrnaestom spratu solitera kako pokušava da pobegne.

- On je sa osmog sprata otrčao na vrh i hteo da pobegne na krov. Međutim, u potkrovlju postoje rešetke koje su ga sprečile. Policajci su ga tu savladali i uhapsili. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Motiv ubistva zasad nije poznat. Telo ubijenog Stefana S. preneto je na obdukciju - dodao je sagovornik Kurira.

Šok komšija

Uznemireni stanari ove zgrade za Kurir su rekli da ne znaju o kome je reč, ali da su se strašno potresli i uplašili.

- Čuli smo galamu koja je trajala sigurno sat vremena. Odjednom je neko počeo da vrišti "Baci nož", posle čega je većina stanara istrčala u hodnik da bismo videli šta se dešava i da li treba pomoć. Međutim, policija je u tom momentu stigla i već savladala napadača. Videli smo da su lekari iz Hitne pomoći pokušali reanimaciju izbodenog mladića u hodniku zgrade, ali njemu nije bilo pomoći - prepričava dešavanja jedna stanarka.

Naša sagovornica navodi da su policajci pozvali i neke stanare i sa njima razgovarali.

- Svi smo se mnogo uplašili, po stepeništu ima dosta krvi. S policijom je razgovarao predsednik kućnog saveta, verovatno su se raspitivali o učesnicima tuče. Videli smo da policija obilazi i pregleda neki automobil, sigurno je pripadao ili ubici ili žrtvi - dodala je stanarka iz Ulice braće Dronjak.

Sličan slučaj Otac i sin ubili ženu

Protekle nedelje u Novom Sadu dogodio se još jedan jeziv zločin, kada je posle kućne svađe ubijena Dragica P. (62). Zbog njene smrti uhapšeni su suprug Jovica P. (47) i njegov sin Ivan B. (19). Sumnja se da su oni izboli nesrećnu ženu posle svađe tokom večere. Međutim, još se proverava ko je Dragici naneo smrtonosne povrede nožem. Cela porodica je inače odranije poznata policiji.

(Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto:Google Street View)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track