Najnovije vesti

PREMINULOJ GLUMICI SLALI JEZIVE PORUKE MESEC DANA PRED SMRT: Pretnje počele nakon ubistva ovog bivšeg MMA borca...
Foto: Printscreen Facebook

tragedija

PREMINULOJ GLUMICI SLALI JEZIVE PORUKE MESEC DANA PRED SMRT: Pretnje počele nakon ubistva ovog bivšeg MMA borca...

Crna Hronika

Ivana Mlađović, Plejboj model i epizodista iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", koja je preminula u kući u Kragujevcu, nakon likvidacije MMA borca Radoša Joksimovića (27), takođe u Kragujevcu, preko društvenih mreža dobijala je preteće poruke!

Plejboj model pronađena je mrtva u subotu u kući njenog prijatelja a pored nje, u nesvesti, je zatečen njen verenik Miloš K., takođe u teškom stanju. Mlađovićeva je pre mesec dana objavila na društvenim mrežama da je na dan likvidacije Radoša Joksimovića, MMA borca iz Kragujevca, koji je ubijen dok je sa advokatom sedeo u bašti kafića, dobila preteću poruku da će uskoro biti ubijen i njen verenik!

Ona je napisala da se oseća užasno zbog poruke koju je dobila.

"Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu... Strašno", napisala je Mlađovićeva.

foto: Printscreen Facebook

Ovu poruku podelio je na svom profilu i njen verenik uz komentar:

"Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo. Počivaj u miru brate... A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama, obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već... Ne plašim se da umrem, dođi slobodno".

MMA borac ubijen je u punom kafiću dok je sedeo sa advokatom. Ubica je došao na skuteru, sa kacigom na glavi prišao njegovom stolu i pucao.

Joksimović je video mladića sa pištoljem kako mu prilazi, na njega bacio pepeljaru i okrenuo sto, međutim Miloradović je zapucao. Jedan metak prošao je ispod plećke, pogodio ga u srce i usmrtio na licu mesta. Miloradović je pokušao da zapuca opet, međutim, metak se zaglavio u cevi. Nakon toga se dao u beg, dok su gosti skočili da pokušaju da pomognu Radošu, međutim, za njega više nije bilo spasa.

Nakon opsežne potrage, nedelju dana kasnije uhapšen je Aleksa Miloradović (21), takođe iz Kragujevca, zbog ubistva MMA borca. Njega je odalo to što se u lokalnoj kladionici hvalio da priprema zločin i da će "likvidirati opasnog momka".

Tokom jednog od Miloradovićevih govora, u kladionici je bio i mladić koji poznaje MMA borca. Taj mladić Radošu je poslao SMS upozorenja.

"Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da ti jedna kriminalna grupa priprema likvidaciju, a egzekutor će biti narkoman." Tako glasi poruka koju je mladić poslao MMA borcu iz Kragujevca.

Radoš je na nju odgovorio kratko: "E kad bi se tako ubijalo".

(Kurir.rs/Blic/M.K./N.R.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...