NIŠTA NAS NE MOŽE RAZDVOJITI, ČAK NI SMRT! Ove dirljive poruke pokazuju da su Plejboj model i njen verenik  PREDOSETILI TRAGEDIJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

užas u kragujevcu

NIŠTA NAS NE MOŽE RAZDVOJITI, ČAK NI SMRT! Ove dirljive poruke pokazuju da su Plejboj model i njen verenik PREDOSETILI TRAGEDIJU! (FOTO)

Crna Hronika -

Ivana Mlađović, Plejboj model i epizodna glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja", koja je pronađena mrtva nakon što se predozirala drogom u jednoj kući u Kragujevcu preko društvenih mreža razmenjivala je emotivne poruke sa svojim verenikom Milošem Kovačevićem, koji je u besvesnom stanju pronađen kako leži pored njenog tela

KPrema nezvaničnim saznanjima oboje su u sebe uneli veliku količinu droge, najverovatnije heroina. Ivana i Miloš pronađeni su u kući njihovog prijatelja u subotu uveče. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje njenu smrt, dok je Kovačević hitno prebačen u bolnicu.

SIvana je nekoliko godina bila u vezi sa Kovačevićem, koji radi kao taksista u Kragujevcu, a pre mesec dana su se i verili.

foto: Printscreen/ Facebook

Na društvenim mrežama redovno su delili zajedničke fotografije i razmenjivali emotivne poruke.

Pre nekoliko meseci ona mu je ispod zajedničke fotografije napisala da voli što joj uvek "čuva leđa".

- Lepo je imati muškarca koji ti čuva leđa jer to je ljubav, a i poštovanje i uvek je uz mene šta god bilo. Velika podrška u mom životu - napisala je Ivana Milošu, na šta je on, takođe, odogovorio emotivnom porukom:

"I uvek ću i biti, do kraja života, šta god da se desi ti imaš mene, a ja tebe. Niko i ništa nas ne može razdvojiti, čak ni smrt, anđele moj. Volim te zauvek".

Kovačević je u Kragujevcu bio poznat kao zavisnik od droge.

Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track