STRAVIČNA TRAGEDIJA U SENTI: Požar progutao porodičnu kuču, stradalo dete (8)
Foto: S.U.

Istraga u toku

STRAVIČNA TRAGEDIJA U SENTI: Požar progutao porodičnu kuču, stradalo dete (8)

Crna Hronika -

E.D.(8) iz Sente, stradala je u požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u Senti, u ulici Kiš Ferenca 6. Pretpostavlja se da je uzrok smrti nesrećne devojčice najverovatnije gušenje ugljen-monoksidom, ali će sve biti jasnije nakon obdukcije. Teške telesne povrede opasne po život zadobio je A.K. (5). Dečak je zadobio opekotine drugog stepena i prebačen je u novosadski Klinički centar:

foto: S.U.

"Još dvoje dece je povređenu u požaru. Dečak D.K. (10) zadobio je opekotine, ali je on lakše povređen. Njegova sestra D.K. (7) je takođe lakše povređena u požaru. U trenutku izbijanja požara sa njima su bili Elvira K. (32) i njen vanbračni suprug Andrija K. (29) iz Sente. On je u požaru lakše povređen, dok je nepovređena jedna šesnaestogodišnja tinejdžerka", saznali smo od izvora bliskog istrazi.

1 / 4 Foto: Tanjug/Predrag Rava

Svi lakše povređeni u sinoćnom košmarnom požaru hospitalizovani u Opštoj bolnici u Senti. Požar u prizemnoj kući dogodio se između ponoći i jednog sata. Istraga je u toku, a kako nezvanično saznajemo, uzrok je ručna svetiljka koju je porodica koristila za osvetljavanje kuće.

(Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track