JELENA JE MOGLA JOŠ DA BUDE J*BANA, ŠTETA ŠTO JE MRTVA! Zoran Marjanović izneo zastrašujuće optužbe: Šipka je nekrofil!
Foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva

EKSKLUZIVNO!

JELENA JE MOGLA JOŠ DA BUDE J*BANA, ŠTETA ŠTO JE MRTVA! Zoran Marjanović izneo zastrašujuće optužbe: Šipka je nekrofil!

Crna Hronika -

Nenad Šipka je bolesni nekrofil! On je neandertalac i pacov, koji samo uznemirava javnost. Što ne kaže šta je rekao o mojoj pokojnoj ženi! Pričao je razne gadosti o njoj, i to me je nateralo da se čujem s njim. Hteo sam i da se vidimo, da mi u oči kaže to što je rekao za Jecu, ali on nije pristao.

Ovo je ekskluzivno za Kurir rekao Zoran Marjanović, osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović. Zoran, koji je u julu izašao iz pritvora, gde je boravio zbog sumnje da je ubio suprugu, rešio je da javno progovori o Nenadu Šipki, direktoru Centra za forenzička istraživanja (CFI), koji je poveo privatnu istragu o brutalnom zločinu u Borči.

Nije normalan

Marjanović je osuo drvlje i kamenje na forenzičara nakon što je ovaj obelodanio snimke njihovog telefonskog razgovora uz komentar „da se i Zoran složio s njegovom teorijom da Jelena nije ubijena na nasipu“.

Morbidne izjave...  Nenad Šipka na pomenu ubijenoj pevačici
Morbidne izjave... Nenad Šipka na pomenu ubijenoj pevačicifoto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

- Šipka je Tatjani B., drugarici moje pokojne žene, koja je s njim radila na rekonstrukciji ubistva, rekao nešto što me je do bola uznemirilo. Za moju pokojnu Jecu je rekao: „Kamo sreće da je nisu ubili ovako mladu i lepu, mogla je da bude još mnogo puta j*bana“. I to je rekao na njenom grobu, nakon što joj je upalio sveću i nakon što se tamo zaklinjao da je rešio slučaj. Pa da li je to normalan čovek?! - revoltirano kaže Marjanović.

Šokiran i besan zbog Šipkinih izjava... Zoran Marjanović
Šokiran i besan zbog Šipkinih izjava... Zoran Marjanovićfoto: Marina Lopičić

- Takođe, želeo da ga zamolim da prestane da uznemirava javnost svojim rekonstrukcijama i da ne ometa istragu, kao i da prestane da ponižava rad vrhunskih stručnjaka. Do našeg susreta nije došlo, a verujem i da neće, jer se verovatno uplašio - tvrdi Zoran.

Navode Zorana Marjanovića potvrdila je i Tatjana B. Ona je objasnila da se s Nenadom Šipkom povezala preko Teodore Krsmanović, sestre ubijene pevačice.

Ni mrtvoj joj ne daju mira... Jelena Marjanović
Ni mrtvoj joj ne daju mira... Jelena Marjanovićfoto: Printscreen

- Radila sam s njim oko godinu dana jer sam smatrala da zaista želi da se sazna istina. Na kraju se sve to svelo na to da je Šipka radio samo na svojoj promociji. Jednom prilikom mi je rekao: „Nisam ja Majka Tereza, ne radim ovo za džabe, nego radi marketinga“ - kaže Tatjana B.

Šipka: Nemam komentar

Ona je rekla kako je tačno Šipka izgovorio jezivu rečenicu:

- Zamolio me je da odemo na groblje Zbeg kako bi on tamo rekao da je završio slučaj. Kad smo stigli, rekla sam mu da moram u toalet, na šta je on dobacio: „Da li mogu s tobom, da ti pravim društvo?“ Razumela sam to kao pošalicu. Potom smo krenuli ka Jeleninom grobu, a on je rekao to što je rekao. Bila sam u potpunom šoku.

Nenad Šipka rekao je juče za Kurir da se gnuša Zoranovih tvrdnji i da nema komentar.

Tatjana B. šokirana ponašanjem Šipke

FORENZIČAR ME JE UDARIO PO ZADNJICI

Tatjana B. kaže da se uznemirila kad je shvatila da joj Nenad Šipka gleda u dekolte na groblju.

- U tišini sam pokušavala da upalim Jeleni sveću i da što pre odem odatle. Rekao je da njega ne zanima paljenje sveća, već moj dekolte. Kap koja je prelila čašu bilo je to što me je Šipka udario po zadnjici. To je učinio pravdajući se da želi da proveri da li moji treninzi imaju efekta. Svašta sam mu rekla - priča šokirana Tatjana.

Podneće prijavu

ŠIPKA CILJA NA TO DA JE ZORAN UBICA

Tatjana B. objašnjava da je kao saradnik Nenada Šipke htela da ga spoji sa Zoranom Marjanovićem jer je verovala da bi to moglo da pomogne da se slučaj ubistva reši.

- On to nije hteo uz obrazloženje: „Ne želim da se vidim s njim u javnosti, mene već povezuju da radim za ubicu i ako se vidim sa Zoranom, biće da sarađujem sa ubicom“. To konkretno cilja na njega. S druge strane, on u javnosti govori da nema ništa protiv Zorana - rekla je sagovornica Kurira i dodala da će protiv Šipke podneti prijavu.

ČINJENICE

foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić
  • Zakleo se na Jeleninom grobu da će pronaći ubicu
  • Snimio pesmu i spot koje je posvetio mrtvoj pevačici
  • Obeležavao dvogodišnji pomen Jeleni
foto: Kurir

DANAS U KURIRU PROČITAJTE JOŠ:

DAJTE MI DROGU ILI ĆU SE UBITI: Darko u najvećoj krizi! Bolje da sam OSTAO U KOMI

DERIKOŽE: Kako nas pljačkaju upravnici zgrada

E STVARNO SU SERONJE! Svaki poslanik potroši TRI I PO ROLNE toalet papira dnevno!

SUDBINA STARE LJUBICE P. RASTUŽILA JE SRBIJU: Sramota je da država brine o baki sa šestoro dece!

MOJ SIN JE GLAVNA ZVEZDA OVOG FILMA: Lazar Ristovski o Kralju Petru Prvom!

SAHRANJEN ČLAN ZABRANJENOG PUŠENJA: Neletov brat okupio zavađene!

FOOTBALL LEAKS! UDAR NA MIJATA: Preko Republike Srpske prao novac od Modrica?

OTAC SUPERHEROJA OTIŠAO U LEGENDU: Preminuo legendarni strip autor Sten Li

DR KURIR SA DR SPEC. JOVANOM CABUNCEM, STOMATOLOGOM: O estetskoj stomatologiji i njenim najsavremenijim metodama! (KURIR TV UŽIVO)

Osmeh utiče na samopouzdanje čoveka, smatra oko 70 odsto ljudi.

A da bi neko mogao da ima lep osmeh, potrebno je da su mu zubi zdravi i pravilni.

Da li bolesni zubi mogu stomatološkom intervencijom da postanu zdravi i lepi, kada su neophodni hirurški zahvati, kako postići potpuni efekat lepog osmeha, samo su neka od pitanja na koja će nam u emisiji Dr Kurir od 14 sati odgovore dati Dr Jovan Cabunac, Specijalista stomatološke protetike i akademski specijalista implantologije.

Tema emisije je estetska stomatologija.

Na pomenutu temu Dr Cabuncu moći ćete da postavljate pitanja preko Kurirove Fejsbuk stranice, a emisija će istovremeno biti emitovana i na Kurirovom Jutjub kanalu, kao i na veb-stranici.

Autor i voditelj emisije je Kristina Džoković.

foto: Kurir

NE PROPUSTITE NOVI GLOSSY SA PRVOM PRAVOM BIOGRAFIJOM FOLK ZVEZDE: Dara Bubamara ekskluzivno otkriva ko joj je smestio seks-skandal

I ove srede samo uz Kurir – najtiražniji magazin o poznatima!

Novi Glossy vam donosi priče iz života jedne od najvećih folk zvezda, Dare Bubamare.

Saznajte kako se osećala nakon što je saznala da su joj prijatelji smestili seks-skandal, čega se najviše stidi iz svoje prošlosti, kako je izgubila majku koju još uvek nije prebolela, pravi razlog razvoda od drugog supruga i zašto se u detinjstvu često tukla sa drugarima. Plus ekskluzivne fotografije!

U susret Dečjoj pesmi Evrovizije u Minsku, za koju je komponovala pesmu „Svet“, kantautorka Marija Marić Marković otkriva šta je inspiriše da stvara za najmlađe.

Manekenka Marisa Miler svakodnevno konzumira japansku jabuku, koja je odlična za jačanje imuniteta i popravljanje raspoloženja, mi vam poklanjamo recept za smuti od ovog voća.

Živite život poznatih, čitajte Glossy!

foto: Kurir

KURIR DANAS POKLANJA IKONU SA LIKOM PATRIJARHA PAVLA U ZLATOTISKU: Obeležimo zajedno godišnjicu smrti ličnosti koja je obeležila istoriju Srbije na razmeđi 20. i 21. veka.

Patrijarh srpski Pavle preminuo je 15. novembra 2009. godine.

Tim povodom danas vam poklanjamo ikonu sa likom patrijarha u zlatotisku, a sutra, na dan kada se obeležava godišnjica smrti, darujemo čitaoce specijalnim dodatkom koji je posvećen životu i radu čoveka koga je narod smatrao živim svecem.

Patrijarh Pavle je nesumnjivo jedna od ličnosti koje su obeležile istoriju Srbije na razmeđi 20. i 21. veka. Rođen je kao Gojko Stojčević 11. septembra 1914. godine u selu Kućanci, u Slavoniji, danas u Hrvatskoj, a onda u sastavu Austrougarske.

U ono vreme taj su kraj većinom naseljavali Srbi, a Gojkovi preci u Slavoniju su došli sa juga Srbije. Iskušenik Gojko Stojčević 1948. godine zamonašio se u manasitru Blagoveštenje i dobio monaško ime Pavle, a 2. decembra 1990. godine Pavle je ustoličen - "uveden u tron srpskog patrijarha".

foto: Kurir

Čitajte u današnjem KURIRU!

(Kurir.rs/Jelena Rafailović /Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja