Najnovije vesti

KOŠARKAŠ ANDREJ (25) SKOČIO SA ZGRADE U JAGODINI ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA?! Pred smrt rekao: ZATVORITE IH SVE! Njegov poslednji status na FB je JEZIV!
Foto: Facebook

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO

KOŠARKAŠ ANDREJ (25) SKOČIO SA ZGRADE U JAGODINI ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA?! Pred smrt rekao: ZATVORITE IH SVE! Njegov poslednji status na FB je JEZIV!

Crna Hronika

Mladić Andrej S. (26), čije je telo pronađeno u 4 ujutru između ponedeljka i utorka u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama, Andrej se oko četiri ujutru ubio skokom sa zgrade u Jagodinu, u koju je došao poslovno. Kako se sumnja, navodno se na taj potez odlučio zbog kockarskih dugova.

Njegovo telo pronađeno je na ulici, a policija je posumnjala da ga je neko udario kolima. Međutim, utvrđene su povrede glave i skočnog zgloba, tako da je najverovatnije reč o samoubistvu, a u njegovom stanu pronađeno je oproštajno pismo.

foto: Facebook

Neposredno pred smrt na svom Fejsbuk profilu ostavio je jeziv status.

"Bog ne uzima ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zatvorite ih sve!", napisao je mladić, a na kraju je stavio sliku kockice.

Kako Kurir saznaje, Andrej se bavio košarkom i odbojkom dok je živeo Kraljevu, a povremeno je radio i sa ocem Brankom koji je odbojkaški trener i drži školu odbojke.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je iz Kraljeva u Jagodinu došao poslovno i smestio se u iznajmljeni apartman u zgradi u Čočetovoj ulici.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...