"MAJKO MILA, OVAJ NAS POBI": Fijat se zakucao u kombi sa rukometašima, jedan mrtav u kolima, 10 povređenih sportista u UŽASU NA IBARSKOJ!
Foto: Privatna Arhiva

Čudom preživeli

"MAJKO MILA, OVAJ NAS POBI": Fijat se zakucao u kombi sa rukometašima, jedan mrtav u kolima, 10 povređenih sportista u UŽASU NA IBARSKOJ!

Crna Hronika -

U mestu Cerje sudarili su se "fijat stilo" i mini-bus sa sportistima iz Topole. Od siline udarca vozač automobila je preminuo, dok je deset osoba iz mini-busa zbrinuto u kraljevačkoj bolnici

U sudaru automobila "fijat stilo", novopazarskih registracija, i mini-busa, prevoznika "Janjušević", koji se preksinoć dogodio u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, poginula je jedna osoba, a povređeno njih jedanaestoro.

Udes se dogodio kada su se sudarili "fijat stilo", koji se kretao iz pravca Kraljeva, i mini-bus, koji je dolazio iz pravca Raške, prevozeći igrače rukometnog kluba Karađorđe iz Topole. Od zadobijenih povreda vozač "fijata" preminuo je na mestu, dok je 10 osoba iz mini-busa zadobilo teže i lakše povrede.

jeziva nesreća
jeziva nesrećafoto: privatna arhiva

Ljupče Nikolić, vozač mini-busa, ispričao je za Kurir da se "fijat" kretao velikom brzinom.

- Skrenuo je u našu traku i zakucao se u nas. Stigao sam samo da kažem: "Majko mila, ovaj nas pobi!" - kaže Nikolić, kome su u udesu polomljena kolena i rebra.

foto: privatna arhiva

Dragan Vlajić, trener RK Karađorđe, kaže da su se oni u subotu uveče vraćali sa utakmice iz Raške.

- Udarac je bio strahovit, a veća tragedija je izbegnuta pukom srećom, jer smo svi mogli da završimo u Ibru. Osmorica naših igrača puštena su kućama, izubijani su i imaju bolove. Meni je iskočio kuk iz ležišta - priča Vlajić.

povređeni Goran Đurđević
povređeni Goran Đurđevićfoto: privatna arhiva

I Goran Đurđević, predsednik rukometnog kluba, povređen je u udesu.

- Udarac je bio toliko jak da se auto okrenuo i vratio u svoju traku. A da nas je udario sa strane, sleteli bismo u reku. U "fijatu" su bila dva mladića. Znam da je jedan poginuo, a da je drugi teško povređen. Kako je moglo da bude, dobro smo prošli - kaže sagovornik.

(Kurir.rs/ J. S. S. - J. I./ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track