UHAPŠEN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE ISPRED RESTORANA GDE JE LETOS UPUCAN! U njegovom lokalu pronađena droga i pištolj?!
Foto: Zorana Jevtić

AKCIJA POLICIJE

UHAPŠEN KUM ANE NIKOLIĆ I RASTE ISPRED RESTORANA GDE JE LETOS UPUCAN! U njegovom lokalu pronađena droga i pištolj?!

Crna Hronika -

Andrej Ančević (31) kum, obezbeđenje i bivši vozač estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste uhapšen je u subotu u restoranu "Početak" ispred kog je letos upucan!

Prema nezvaničnim informacijama, taj restoran je Ančević uzeo u zakup letos, a kod njega je prilikom hapšenja pronađena droga i vagica za tačno merenje, kao i pištolj koji se nalazio u šanku.

Podsetimo, Andrej je ranjen 12. juna 2018. godine u pucnjavi u blizini "Aviv parka" na Zvezdari. Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave je najverovatnije došlo zbog duga.

Na Ančevića je tada pucano iz automobila u pokretu u Pljevaljskoj ulici dok je stajao sa suprugom i Aleksandroma Gasparić (30), koju je pogodio rikošetirani metak.

foto: Dragana Udovičić

I Ančević i ta žena pogođeni su u noge i prebačeni su u bolnicu, a napadač se nalazi u bekstvu.

Kako smo saznali, Ančević je sa suprugom došao da zaključa restoran koji je u okviru "Aviv parka" i navodno je u njihovom vlasništvu.

- Restoran su te večeri izdali za neku rođendansku proslavu i došli su da ga zaključaju. S njima je bila rođaka osobe koja je slavila rođendan i kad su zaključali, sve troje su krenuli ka parkiranim automobilima. Tada je pored njih prošao "opel" tamne boje kroz čiji je prozor napadač pucao Ančeviću u noge. Ženu koja je bila s njima pogodio je najverovatnije rikošet - rekao je tada izvor Kurira.

foto: Dragana Udovičić

On ističe da Ančević ima "bogat" dosije - krađe, razbojništva, nasilničko ponašanje, nanošenje teških telesnih povreda.

- Ančević je navodno kroz prozor video napadača, koji je već u sledećem trenutku počeo da puca. S obzirom na to kako je napad izveden, u pitanju je klasična opomena, i to najverovatnije zbog novčanog duga. Ančević nije otkrio inspektorima ime napadača, iako se pretpostavlja da zna ko je. Takođe, od njega inspektori nisu mogli da čuju ni šta bi mogao da bude motiv napada. Jednostavno, nije hteo da razgovara o tome - kazao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja