Najnovije vesti

10 HULIGANA IZ BETON HALE PRED SUDOM 6. DECEMBRA: Maskirani palicama i šipkama tukli radnike, goste i lomili inventar po klubu
Foto: Ana Paunković, Printscreen

Prvi osnovni sud u Beogradu

10 HULIGANA IZ BETON HALE PRED SUDOM 6. DECEMBRA: Maskirani palicama i šipkama tukli radnike, goste i lomili inventar po klubu

Crna Hronika

BEOGRAD - Početak suđenja desetorici okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, početkom oktobra u klubu "Komitet", zakazan je za četvrtak 6. decembar pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

 

Niko od optuženih koji su prvobitno uhapšeni nije više u pritvoru, a šestorici su određene blaže mere.

 

Četvorica se nalaze u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor (nanogicu) od 1. novembra, a dvojici je izrečena zabrana napuštanja boravišta, precizira se u informaciji Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Sud je prihvatio predlog tužioca i spojio postupke protiv sedmoriče i trojice okrivljenih tako da će se protiv svih 10 voditi jedinstven postupak i doneti jedna odluka.

 

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu Komitet pretukli radnike obezbeđenja, nekoliko ljudi i lomili inventar.

Optuženi u ovom slučaju su J.M. (25), K.B.(31), C.I. (19), M.H. (25), P.K. (25), M.C. (24), S.B. (26), A.V. (27), M.M. (36) i M.V. (30).

 

U Prvom osnovnom tužilaštvu ranije je saopšteno da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom dogadaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

 

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo 15-ak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

 

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ana Paunković/Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...