DEVOJKA (17) IZ SRBIJE PRONAĐENA MRTVA U NEMAČKOM AZILU! Ubicu upoznala u nargila baru u Bonu, njeno telo držao 2 dana u sobi! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

užas

DEVOJKA (17) IZ SRBIJE PRONAĐENA MRTVA U NEMAČKOM AZILU! Ubicu upoznala u nargila baru u Bonu, njeno telo držao 2 dana u sobi! (FOTO)

Crna Hronika -

Nestala 17-godišnjakinja iz nemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, pronađena je mrtva u izbegličkom smeštaju u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u Sankt Augustinu, u blizini Bona.

Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, radi se od Elmi C. poreklom iz Srbije, a uhapšen je devetnaestogodišnji Brajan S. poreklom iz Kenije.

Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri, preneli su nemački mediji, a navodno je telo ubijene dva dana bilo u jednoj sobi u okviru izbegličkog smeštaja.

Roditelji devojke prijavili su njen nestanak u petak, a lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu.

Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umesto toga, otišla da se vidi sa osumnjičenim u izbeglički smeštaj, ali nije poznato zbog čega je otišla i kako je došlo do ubistva, prenose nemački mediji.

Navodno, on i žrtva su se upoznali u nargila baru u Bonu.

Uhapšeni 19-godišnjak je kenijskog porekla, a pored pasoša Nemačke poseduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave.

- Optuženi priznaje da je izvršio nasilje nad njom. Zbog toga pretpostavljamo da se radi o ubistvu sa predumišljajem - izjavio je javni tužilac iz Bona, Robin Fasbender.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14-e godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji koja ga je privodila zbog sumnje je širio pornografiju, seksualno zlostavljao dete, ali i zbog krađa.

Kako se navodi na društvenim medijima, uhapšeni navodno nije živeo u izbegličkom smeštaju, već je navodno išao tamo na proslavu.

(Kurir.rs/Bild, Večernje novosti/Foto: Printscreen, Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track