Najnovije vesti

RAZVEDENOM OCU IZ SUBOTICE PRITVOR DO 30 DANA: Osumnjičen da je više puta silovao rođenu ćerku (14)
Foto: Shutterstock

više nije mogla da ga krije, poverila se majci, pa zajedno otišle u policiju

RAZVEDENOM OCU IZ SUBOTICE PRITVOR DO 30 DANA: Osumnjičen da je više puta silovao rođenu ćerku (14)

Crna Hronika

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Marka D. (1984) iz Subotice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, a posle zadržavanja od 48 sati i sprovođenja do tužilaštva, uz krivičnu prijavu, određen mu je pritvor od 30 dana.

 

Kako Kurir saznaje iz izvora tužilaštva, Marku D. je određen pritvor do 30 dana, zbog mogućeg uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja krivičnog dela, a uzeta je u obzir i težina krivičnog dela za koje se sumnjiči.

Sumnja se da je M.D. više puta silovao svoju maloletnu ćerku Z.D. (14), koja nije više mogla da izdrži nasilje, pa se požalila majci, sa kojom je otišla u policiju da prijave oca, osumnjičenog silovatelja.

 

Roditelji su bili razvedeni, a osumnjičeni silovatelj je zlostavljao devojčicu u dužem periodu, pretio joj batinama i da će objaviti njene obnažene fotografije na društvenim mrežama. Devojčica je često boravila kod oca i on ju je više puta nasilno napadao i kako se sumnja silovao, govoreći joj da to treba da bude njihova tajna.

 

Prošle subote je osumnjičeni pedofil ponovio nasilje nad devojčicom , koja više nije izdržala, pa je zatražila majčinu pomoć, dva dana nakon poslednjeg zlostavljanja.

 

Kada je majka pozvala telefonom bivšeg supruga, da mu kaže da zna šta je

radio sa detetom, njen bivši suprug je nestao. Žena je sa kćerkom otišla u policiju, koja je obavestila i graničnu policiju da ga spreči u eventualnom bekstvu preko granice.

 

Devojčici su urađeni potrebni ginekološki i drugi pregledi. Policija je brzo uhapsila osumnjičenog za silovanje Marka D., sada je u pritvoru, a kazna za to krivično delo, ako se pokaže da ga je učinio, može da bude od tri do 15 godina.

 

(Kurir.rs/N. H./Foto: Shutterstock/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...