Najnovije vesti

ZORICA I VLADIMIR ZANEMELI: Policija zakucala na vrata i odvela Zorana, Marjanovići U STRAHU
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Roditelji odmah pozvali advokate

ZORICA I VLADIMIR ZANEMELI: Policija zakucala na vrata i odvela Zorana, Marjanovići U STRAHU

Crna Hronika

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović uhapšen je u petak ujutru u Borči, a izvor Kurira navodi da su otac i majka Zorana Marjanovića bili su u šoku zbog ponovnog privođenja njihovog sina.

 

foto: Marina Lopičić

 

"Zorana je probudio otac Vladimir i rekao mu da ga traži policija. Otac i majka su bili u strahu i odmah su kontaktirali s advokatom, koji ih je uverio da nemaju razloga za brigu jer njihov sin nije uhapšen zbog ubistva supruge Jelene, već zbog saobraćajnog prekršaja", objašnjava izvor blizak Marjanovićima.

 

foto: Aleksandar Jovanović

 

Kako saznajemo, Marjanović je ovog puta priveden jer se nije odazivao na poziv zbog saobraćajnog prekršaja, a privođenje u sud nema veze sa slučajem nerazjašnjenog ubistva njegove supruge.

 

 

On je dobio prekršajnu prijavu 2017. godine i dva kaznena poena. Poziv za sud mu nije mogao biti uručen na vreme, jer je tada bio u pritvoru.

 

foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

 

Podsetimo, Zoran Marjanović je proveo više meseci u pritvoru, i zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović. Optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin.

 

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

 

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Aleksandar Jovanović)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...