LANCI I SVETLA 24 SATA, A VAZDUH ULAZI SAMO KROZ RUPU U VRATIMA: Brat Darka Šarića otkrio kako izgleda PAKAO CRNOGORSKE SAMICE!
Foto: Zorana Jevtić

LANCI I SVETLA 24 SATA, A VAZDUH ULAZI SAMO KROZ RUPU U VRATIMA: Brat Darka Šarića otkrio kako izgleda PAKAO CRNOGORSKE SAMICE!

Crna Hronika -

Darko Šarić, koji je u ponedeljak pred Specijalnim sudom u Beogradu osuđen na 15 godina zatvora zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 2008. i 2009. pokušala da prošvercuje 5,7 tona kokaina, od 18. marta 2014. nalazi se sam u ćeliji pritvora.

I njegov brat Duško proveo je u samici devet i po meseci kao osumnjičeni za pranje novca.

On je nedavno na suđenju u Crnoj Gori izneo detalje svog boravka u pritvoru u toj državi.

- Nema tog novca koji mi može nadoknaditi tri i po godine koje sam nevin proveo u pritvoru. Smestili su me u samicu veličine oko 10 kvadrata, koja je bila pod video-nadzorom i pod upaljenim jakim svetlima 24 sata. U sobi su bila dva kreveta, sto pored kojeg je bila WC šolja. Samica se nalazila u podrumu, prozori su bili vezani lancima. Vazduh je mogao ući samo kroz rupu na vratima. Mogao sam 20 minuta dnevno da provedem u šetnji - prepričao je Šarić svoje zatvorske dane i istakao da je u samici proveo devet i po meseci.

On je istakao da se u pritvoru ugojio 20 kilograma, da je izgubio vid i da ga je ostavila supruga. Zbgo neosnovanog pritvora, Duško je tužio državu Crnu Goru i tražio odštetu od 200.000 evra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track