Najnovije vesti

MAFIJA ŠALJE U SRBIJU MLADIĆE BEZ DOSIJEA: Škaljarci i kavčani regrutuju lažne studente i dovode ih u Beograd!
Foto: Kurir

ljudi bez dosijea

MAFIJA ŠALJE U SRBIJU MLADIĆE BEZ DOSIJEA: Škaljarci i kavčani regrutuju lažne studente i dovode ih u Beograd!

Crna Hronika

BEOGRAD - Ozloglašeni kotorski kriminalni klanovi - "škaljarski" i "kavački", regrutuju u Crnoj Gori mladiće bez dosijea koji će u Beogradu obavljati prljave poslove, piše Politika pozivajući se na nezvanična saznanja od dobro obaveštenog sagovornika iz MUP-a Srbije.

 

Kako se navodi, nakon što je srpska policija nedavno proširila spisak bezbednosno interesantnih osoba iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u našu zemlju, crnogorski kriminalci su uzvratili.

 

"Mafija u ovoj susednoj državi aktivno vrbuje i angažuje momke od 20 do 25 godina. Imena ovih mladića nema u crnogorskim i srpskim policijskim evidencijama. Kao 'pokriće' svog boravka u Beogradu ti momci se često pozivaju na studiranje na Univerzitetu u Beogradu i drugim privatnim fakultetima u prestonici", navodi sagovornik.

 

List podseća da je crnogorski portal "Borba" nedavno preneo, citirajući takođe anonimnog sagovornika iz MUP-a Srbije, da je naša policija na tragu osobama koje su poslednjih meseci ušle u Srbiju iz Crne Gore, za koje sada postoje operativni podaci da sarađuju sa klanovima.

 

Navodi se i da su kriminalni klanovi iz Crne Gore poslednjih meseci "razbijeni" odlukom MUP-a Srbije da im zabrani ulazak u našu zemlju.

 

(Kurir.rs / Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...