SESTRIĆ DARE BUBAMARE UPUCAN U KRVAVOM OBRAČUNU U BEČU: Stefan Vilotijević izgubio oca i brata u mafijaškim likvidacijama, a ovako ga javnost pamti! OGLASILA SE I PEVAČICA
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

SESTRIĆ DARE BUBAMARE UPUCAN U KRVAVOM OBRAČUNU U BEČU: Stefan Vilotijević izgubio oca i brata u mafijaškim likvidacijama, a ovako ga javnost pamti! OGLASILA SE I PEVAČICA

Crna Hronika -

Stefan Vilotijević, pripadnik kavačkog klana koji je danas popodne ranjen u pucnjavi ispred poznatog restorana"Figlmiler" u centru Beča je sestrić naše poznate pevačice Dare Bubamare, saznaje Kurir. Tom prilikom ubijen je Vladimir Roganović, jedan od članova kavačkog klana.

Pevačica je za Kurir rekla da nema nikakve informacije o ranjenom sestriću.

foto: Dragana Udovičić

"Jao u šoku sam. Trenutno sam u Parizu i ništa ne znam, zaista nisam upućena. Molim vas javljajte mi šta god budete saznali, čekajte moram da popijem vodu nije mi dobro",

Ubijeni Vladimir Roganović
Ubijeni Vladimir Roganovićfoto: Printscreen

Inače, Stefan Vilotijević (22), sin je crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa koji je izrešetan 2015. godine na Paliću.

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

Vilotijević je inače privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je posle 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza.

Podsetimo, Stefan je ranjen danas u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg Novog, jedan od članova kavačkog klana. Prema prvim izveštajima, u pucnjavi je učestvovalo više osoba, a obe žrtve su pogođene u glavu. Austrijski mediji su kasnije preneli da su učesnici pucnjave vikali na srpskom: "Brate, brate!"

Ubijeni Vladimir Roganović
Ubijeni Vladimir Roganovićfoto: Facebook/Vladimir Roganović

Vlasnik restorana ispred kojeg se desio zločin izjavio je da su u okršaju učestvovale tri osobe, koje su trčeći pobegle, ali za sada nije poznato ko stoji likvidacije.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja