ROGANOVIĆ ZNAO DA GA PRATE, LIKVIDIRAN 15 DANA PO IZLASKU IZ SPUŽA: Iz Crne Gore pobegao za Beč, ali ONI su svake sekunde znali čak i gde i s kim ruča
Foto: Printscreen Facebook

Obračuni klanova ne jenjavaju

ROGANOVIĆ ZNAO DA GA PRATE, LIKVIDIRAN 15 DANA PO IZLASKU IZ SPUŽA: Iz Crne Gore pobegao za Beč, ali ONI su svake sekunde znali čak i gde i s kim ruča

Crna Hronika -

Vladimir Roganović (31), visokopozicionirani pripadnik "kavačkog" klana, likvidiran je petnaest dana pošto je izašao iz spuškog zatvora.

foto: Printscreen Facebook

Nezvanično, Roganović je napustio zatvorsku ćeliju u spuškom zatvoru 7. decembra ove godine. Nakon što je izašao iz zatvora boravio je u Kotoru, odakle se tri dana pre nego što će biti likvidiran, očigledno strahujući za svoju bezbednost, uputio ka Beču.

Da je Roganović na slobodi, nije znao gotovo niko, pa čak ni ljudi bliski njemu. Zbog toga se ovo ubistvo smatra kao dobro planirano, jer su ubice tačno znale gde se "kavčanin" obreo, ali i gde je i sa kim. Sumnja se da su Roganovića pratili odmah po izlasku iz zatvora, a da su ubice bile obaveštene čim je stigao u prestonicu Austrije.

foto: Printscreen, Profimedia

Trećeg dana pošto je došao u Beč, ispred restorana "Figmiler" u centru grada, gde je bio sa Stefanom Vilotijevićem (22) iz Nikšića i još jednim muškarcem, prišla su im dvojica egzekutora i Roganoviću i Vilotijeviću pucali u glave. Kavčanin je preminuo na licu mesta, dok se Vilotijeviću, kako prenose austrijski mediji i dalje bore za život.

(Kurir.rs/Blic, Bojana Bogosav/Foto: Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track