Najnovije vesti

NEMANJA (28) PREMINUO U SNU DAN PRE DOČEKA! Doputovao kod tetke da prespava, ujutru se samo začuo JEZIV VRISAK! MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA ŠOKIRALA SVE
Foto: Profimedia

sumnja se i da je otrovan

NEMANJA (28) PREMINUO U SNU DAN PRE DOČEKA! Doputovao kod tetke da prespava, ujutru se samo začuo JEZIV VRISAK! MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA ŠOKIRALA SVE

Crna Hronika

Dan uoči dočeka Nove godine, 30. decembar, mladić Nemanja Đ. (28) pronađen je mrtav u krevetu, a lekari ni nakon obukcije nisu mogli da se izjasne o uzroku smrti ovog mladića. Tek nakon analiza krvi koje bi trebalo da budu gotove za 15-ak dana možda će se znati zbog čega je ovaj mladi čovek preminuo u snu.

- Tog jutra začuli smo jeziv vrisak. Dolazio je iz stana broj devet. Ubrzo smo saznali da je naša komšinica jauknula jer je, kada je otišla da probudi sestrića, shvatila da je mladić mrtav – kažu komšije u zgradi.

Nemanja je došao iz inostranstva, gde mu živi majka a on je bio kod nje i tamo radio, 29. decembra. Otišao je kod tetke u Negotin da prespava. Nažalost, ona ga je ujutru pronašla mrtvog u krevetu.

- Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt. Znamo da je urađena obdukcija – kažu komšije.

Međutim, obducent nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

U Prahovu, nadomak Negotina, nalazi se porodična kuća ovog mladića. On je u tom mestu i sahranjen 1. januara ove godine.

Meštani kažu da je bio običan mladi čovek, da se nije isticao niti u jednoj lošoj navici. Neki pričaju da je otrovan, neki da mu je podmetnuta neka droga. Nakon završene obdukcione analize verovatno će se znati uzrok smrti.

(Kurir.rs/Telegraf)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...