PUCAO JE MUŠKARCU U GLAVU I RANJENU DEVOJKU VOZIO PO GRADU SATIMA, A KRIJE I DEBEO DOSIJE VAN GRANICA SRBIJE: Ko je Aleksandar koji je napravio krvavu novogodišnju dramu na Adi Huji?
Foto: Stefan Jokić

krimi priča!

PUCAO JE MUŠKARCU U GLAVU I RANJENU DEVOJKU VOZIO PO GRADU SATIMA, A KRIJE I DEBEO DOSIJE VAN GRANICA SRBIJE: Ko je Aleksandar koji je napravio krvavu novogodišnju dramu na Adi Huji?

Crna Hronika -

Aleksandar Relić (24), koji je uhapšen zbog sumnje da je Milošu Stojanoviću (27) pucao u glavu, a devojku Mariju Đ. (21) oteo i mučio, od ranije je dobro poznat policiji.

Relić je ranije hapšen i prijavljivan za falsifikovanje isprava i teške krađe.

Međutim, Relić ima mnogo deblji dosije u inostranstvu. Naime, ovaj mladić je prošle godine hapšen u Švajcarskoj zbog provale koju je počinio sa grupom razbojnika.

- Takođe, sumnja se i da je učestvovao u pljački juvelirnice u Askoni. Tužilac će ga, očekuje se, osim o pucnjavi, ispitivati i o ovom okolnostima - kaže izvor upoznat sa istragom krvave novogodišnje proslave.

Šta se tačno dešavalo na dunavskoj obali u novogodišnjoj noći pokazaće istraga, ali u ovom trenutku izgleda kao da je ljubomora bila uvod u brutalni obračun koji se okončao teškim telesnim povredama Stojanovića i ranjavanjem devojke.

Ona je 1. januara oko 7 sati ujutru sa Milošem Stojanovićem bila u njegovom automobilu, a vozilo je bilo parkirano ispred kafića "Dilema". Ono što je za sada poznato je da je napadač, koji se dovezao sivom "tojotom" iz vozila izvukao pištolj i nakon kraće rasprave pucao u glavu Stojanoviću. Metak je mladiću prošao kroz glavu i mariju Đ, koja je bila s njim u vozilu, okrznuo po grudima.

Napadač je tada ostavio teško ranjenog mladića, a devojku izvukao iz vozila i ugurao u svoju "tojotu".

- Policiju i Hitnu pomoć pozvali su zaposleni u obližnjem kafiću. Oni su rekli da nisu videli šta se desilo, ali da su čuli pucanj - kaže izvor.

U momentu kada je obavljen uviđaj na licu mesta policija još nije znala da je Marija bila, takođe, ranjena i oteta. O njenoj sudbini se saznalo tek nekoliko sati kasnije kada je pronađena u blizini Sajma u autobusu. Nju je krvavu primetio vozač koji je odmah pozvao hitnu pomoć i policiju.

Devojka je nakon što je pregledana, policajcima ispričala da ju je Relić odveo u neki motel i pokušao da je siluje, ali da je odustao kada je skinuo i video da je ranjena. Tada ju je ponovo ubacio u automobil i izbacio je na Čukaričkoj padini gde je ona ušla u autobus.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja