Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Srbina u Beču

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Srbina u Beču

Crna Hronika -
Miloš N. je drugi prodavac automobila u Beču poreklom iz Srbije koji je ubijen i raskomadan, a čiji su ostaci tela ostavljeni u Bečkoj šumi, u protekla dva meseca

BEČ - Austrijska policija, u slučaju ubistva prodavca automobila iz Beča, Srbina Miloša N, čije telo prošle subote pronađeno kod jezera Vinervaldze, uhapsila je osobu koja se sumnjiči za ubistvo. Portparol bečke policije Adina Mirčioane potvrdila je da je policija uhapsila jednog osumnjičenog i da je on trenutno na saslušanju. Ona nije želela da otkriva detalje o uhapšenom, a mediji prenose da se radi o muškarcu iz okruženja žrtve.

Policija je naglasila da se njegove izjave trenutno proveravaju i analiziraju prikupljeni dokazi i da nema nikakvih novina u istrazi ubistva. Ubijeni bi mogao biti žrtva otmice, jer je na dan nestanka, u osam ujutro, njegovog sina nazvalo nepoznato lice i tražilo 50.000 evra da bi mu pustili oca. Sin je odmah otišao u policiju i podneo prijavu.

Obdukcija pronađenog leša je pokazala da je žrtva ubijena pre nego što su se javili navodni otmičari. Miloš N. je drugi prodavac automobila u Beču poreklom iz Srbije koji je ubijen i raskomadan, a čiji su ostaci tela ostavljeni u Bečkoj šumi, u protekla dva meseca. Pre njega, u aprilu, pronađeno je telo Milenka Marinkovića, a u vezi ovog ubistva uhapšen je srpski ržavljanin Jozef E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track