Zbog droge uhapšeno 10 stranaca

Zbog droge uhapšeno 10 stranaca

Crna Hronika -
Policija je u četvrtak i petak pokrenula opsežnu akciju na sprečavanju zloupotrebe droga, a kako je ranije najavljeno, ta akcija će se intenzivno sprovoditi tokom svih dana trajanja festivala

NOVI SAD - U cilju sprečavanja zloupotrebe narkotika na muzičkom festivalu Egzit novosadska policija uhapsila je 11 lica, od čega deset stranih državljana, navodi se u današnjem saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Policija je u četvrtak i petak pokrenula opsežnu akciju na sprečavanju zloupotrebe droga, a kako je ranije najavljeno, ta akcija će se intenzivno sprovoditi tokom svih dana trajanja festivala.

Svih 11 uhapšenih su u zakonskom roku privedeni nadelžnom istražnom sudiji.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi, van prostora održavanja Egzita, jedan mladić iz novosadskog naselja Šangaj, uboden je nožem i nanete su mu teške telesne povrede, dok su se u gradu, kako se navodi u saopštenju, dogodila dva razbojništva u kojima su napadnuta dvojica stranih državljana i tom prilikom od njih su oduzeti novac i kreditne kartice.

Policija intenzivno traga za počiniocima, a apeluje na sve da svojim ponašanjem potvrde reputaciju Egzita kao bezbedne manifestacije, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track