Najnovije vesti

Miroslav dao oglas na jednoj niškoj tv da traži srodnu dušu

NIŠLIJA DAO OGLAS NA TV DA TRAŽI ŽENU I TU POČINJE NJEGOV PAKAO: Jedna se javila, a sad dobija preteće poruke da će mu sina ubiti i iseći ga na komade (KURIR TV)

Crna Hronika

NIŠ - Kakva muka čoveka može da zadesi kada traži ženu preko oglasa, ovih dana najbolje zna Miroslav Milojević iz Niša. On je pre par meseci dao oglas na jednoj niškoj televiziji da traži srodnu dušu, ali posle normalne komunikacije jedna ženska osoba počela je da šalje na telefon poruke pretnje smrću njemu i njegovom jedanaestogodišnjem sinu.

Da zlo bude veće, Miroslav je nezaposlen, a dete mu ima deformitet oka tako da se kao samohrani roditelj jedva snalazi i spaja kraj s krajem. On je, inače, iz Bora i još pravno formalno još nije građanin Niša jer se nije prijavio u ovom gradu. Radno mesto traži aktivno, ali onaj posao koji bi mogao da mu dozvoli da čuva sina i da radi.

foto: Kurir/M.S.

Situiran je stambeno. Živi u prostranom stanu u epicentru grada i zato traži ženu s kojom bi zajedno podigao neka nova jedra na životnom brodu.

- Čuo sam telefonom ja tu ženu. Ona se javila na oglas i rekla mi je da ima bebu i da je sama podiže. Pomislio sam da sam napokon našao osobu s kojom ću zajedno kroz život. Nismo se čuli neko vreme, a onda je počela da mi preti nešto. Nisam baš mnogo davao obzira tome. Nakon toga, s njenog broja počele su da mi stižu preteće poruke, ali s potpisom muškarca koji se predstavio kao njen momak. Prećeno mi je da će mi lividirati sina, da ću ja biti mrtav, da će mi detetu polomiti kičmu...Toliko je to bilo učestalo da sam se uplašio za bezbednost pa sam sve prijavio policiji - priča ovaj samohrani otac.

foto: Kurir/M.S.

Na pitanje za motiv ove osobe da šalje takve poruke, on kaže da „ne zna“.

- Kada sam čuo kakva joj je životna situacija ja sam joj u telefonskom razgovoru ponudio da se upoznamo, a kasnije i brak. Stvarno ne znam šta se onda dogodilo da se sve preokrenulo i da počnem da dobijam ovakve poruke – kaže Milojević.

On se nada da će policija urazumiti devojku ili ženu koja ga proganja preko telefona jer joj nikakvo zlo ne želi.

(Kurir.rs/M.S Foto: M.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...