STARA ŠEMA SA KRAĐOM AUTOMOBILA PONOVO AKTUELNA U SRBIJI: Lopovi pali kad su tražili OTKUP! Ukradeni auto iz Pazara pronađen na Kosovu
Foto: Carina Srbije

policija im odmah ušla u trag

STARA ŠEMA SA KRAĐOM AUTOMOBILA PONOVO AKTUELNA U SRBIJI: Lopovi pali kad su tražili OTKUP! Ukradeni auto iz Pazara pronađen na Kosovu

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Prethodne nedelje u Novom Pazaru ukraden je automobil marke "golf", a već sutradan novopazarska policija ga je pronašla u Kosovskoj Mitrovici.

Kako javlja portal Indeksonline.rs, pripadnici MUP Policijske uprave Novi Pazar odeljenja kriminalističke policije, za manje od 24 sata pronašli su vozilo i vratili vlasniku, a osumnjičeni za krađu su uhapšeni.

Odmah nakon krađe, oštećeni su dobili poziv sa nepoznatog broja, a osoba koja ih je pozvala tražila je otkup.

Oštećeni nisu platili otkup već su sačekali da policija odradi svoj posao. Intenzivnim radom na terenu, pripadnici MUP-a ušli su u trag počiniocima ovog krivičnog dela.

Automobil je vraćen vlasnicima samo zahvaljujući novopazarskoj policiji, koja je operativnim radom na terenu ušla u trag i potom, u saradnji sa policijom KPS-a, lišila slobode više lica koja su učestvovala u realizaciji krivičnog dela.

(Kurir.rs/Tanjug/Indeksonline/Foto: Carina Srbije/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja