užasna Tragedija

KURIR NA LICU MESTA, NEPOKRETNA NIŠLIJKA JUTROS STRADALA U STRAŠNOM POŽARU: Sin u teškom stanju, vatra gutala stan u naselju Palilula NOĆAS GORELO I U NIŠKOM HOSTELU (KURIR TV)

Crna Hronika -

NIŠ - Jedna žena je stradala, a tri muškarca su povređena u Nišu, u dva požara koja su izbila tokom noći i jutra, potvrđeno je u niškoj Hitnoj pomoći.

1 / 17 Foto: M.S.

"Žena (76) koja je bila nepokretna stradala je u požaru koji je jutros u šest zahvatio stan u nadogradnji u Ulici Milana Rakića.

Njen sin (40) zadobio je opekotine i ima povrede disajnih organa zbog čega je prebačen u Urgentni centar", kazali su u Hitnoj pomoći.

U toj zdravstvenoj ustanovi su rekli da je njihova ekipa sinoć u 20.15 časova intervenisala i zbog požara u hostelu na uglu ulica Vojvode Tankosića i Todora Milovanovića.

foto: M.S.

U tom požaru lakše su povređena dva muškarca. Jedan je gost i njega je zbrinula ekipa Hitne pomoći, dok je vlasnik hostela privatnim kolima prebačen u tu zdravstvenu ustanovu.

foto: M.S.

U Policijskoj upravi u Nišu izjavili su da uzrok požara još nije poznat i da se ispred zgrade u Ulici Milana Rakića, gde je nastradala žena, još nalaze dve ekipe Uprave za vanredne situacije.

(Kurir.rs/Beta/Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track