KURIR SAZNAJE, DEA IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Lekari spasli ruku! Zasad sve teče dobro
Foto: Printscreen Instagram, Marina Lopičić

danas oko 14 časova

KURIR SAZNAJE, DEA IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Lekari spasli ruku! Zasad sve teče dobro

Crna Hronika -

Kako saznajemo, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtevna ali je tim lekara u kojem je bio u vrsni dr Bumbaširević spasao ruku voditeljki i uspešno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu

BEOGRAD - Voditeljka Dea Đurđević izašla je danas oko 14 časova iz operacione sale posle višečasovne zahtevne operacije na VMA i prema prvim informacijama zahvat je protekao dobro.

Kako Kurir saznaje, operacija je prošla dobro i lekari su uspešno spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović.

U timu lekara koji su danas operisali voditeljku jeste i profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je na vest o nesreći jutros odmah stigao u pomoć kolegama na VMA.

Kako saznajemo, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtevna ali je tim lekara spasao ruku voditeljki i uspešno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu.

Đurđevićeva je jutros oko 6 teško povređena kada ju je pokosio autobus dok je posle manjeg sudara na putu do posla izašla iz automobila i stajala na trotoaru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track